Home » Produse Forever » Aloe Activator

Aloe Activator

75.10 lei

Beneficii Aloe Activator

  • Contine peste 98% gel stabilizat de Aloe vera
  • Exceptional agent de curatare si hidratare cutanata
  • Improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea
  • Ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului
Cod Produs: 612 Categorie:

Descriere

Aloe Activator - un excelent agent de hidratare a pielii

Îngrijire ușoară a pielii cu o gamă largă de aplicații

Activatorul de aloe vera poate fi folosit singur ca o cremă hidratantă reconfortantă, condiționantă sau impreună cu Mask Powder pentru un produs facial minunat: o mască cu Aloe vera.

Cine il poate folosi ?

Aloe Activator este potrivit pentru oricine dorește să-și îngrijească pielea într-un mod blând, fie că îl combină cu Mask Powder pentru un tratament facial minunat, fie că îl folosește singur direct pe piele. Este deosebit de bun pentru pielea sensibilă și, prin urmare, poate fi folosit și pentru a calma și răcori pungile de sub ochi.

Ingrediente puține , dar foarte eficiente

Aloe Activator se bazează pe propria noastră Aloe vera, selectată pentru proprietățile sale de condiționare, emoliente și hidratare a pielii. De asemenea, conține alantoină, un ingredient popular în produsele pentru pielea sensibilă datorită efectelor sale calmante, condiționante și protectoare. Alantoina se găsește în diferite locuri în mod natural, dar este de obicei extrasă din plante( limba boului, porumb, tătăneasă,talpa gâștei, etc.). Nu în ultimul rând, activatorul de Aloe vera conține vitamina C antioxidantă care condiționează pielea.

Utilizați cu pudră de mască sau singur

Aloe Activator este la fel de bun de folosit ca o loțiune de față liniștitoare și condiționantă cât și cu Mask Powder , unde cele două formează un amestec minunat sub forma măștii noastre de Aloe vera. Amesteca 1 lingurita Mask Powder cu 1 lingurita activator de aloe și aplică un strat subțire pe pielea curată. După 30 de minute, clătiți cu atenție cu apă caldă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână pentru o piele frumoasă și proaspătă.

Aloe Activator a primit calificativul EXCELENT la testele dermatologice efectuate de Dermatest.