Home » Produse Forever » Crema protectie solara Aloe Sunscreen

Crema protectie solara Aloe Sunscreen

117.33 lei

Beneficii Aloe Sunscreen

  • SPF 30 împotriva razelor UVA si UVB
  • Oxidul natural de zinc asigură protecție ridicată
  • Calmează, hidratează și protejează
  • Rezistent la apă timp de 80 de minute

 

Cod Produs: 617 Categorie:

Descriere

Aloe Sunscreen - cremă cu aloe vera, ce asigură protecție în spectru complet, menține hidratarea și calmează pielea

Aloe Sunscreen îți protejează pielea cu un amestec inovator de agenți de protecție solară, rezistent la apă și având spectru larg SPF 30, ce acționează atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB. Aloe vera pură hrănește pielea, menține hidratarea și are efecte calmante.

Indiferent că ești la plajă sau te pregătești pentru o zi in parc, Aloe Sunscreen este ideală pentru întreaga familie.

Cu Aloe Sunscreen poți merge oriunde strălucește soarele, datorită spectrului larg SPF 30, care te protejează atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB.

Aceasta cremă de protectie solară, conține un amestec revoluționar care include oxid natural de zinc non-nano particule, printr-o tehnologie avansată. Se aplică ușor, asigură protecție ridicată și nu lasă senzația de piele grasă sau încărcată.

Însă nu doar tehnologia avansată de blocare a razelor soarelui face din acesta cremă un produs atât de puternic. Aloe vera pură de pe plantațiile noastre hrănește pielea, menține hidratarea și calmează. Folosim doar gelul Aloe vera de cea mai bună calitate din interiorul frunzei de aloe pentru a calma și a proteja pielea. Și am îmbogățit scutul de protecție a pielii cu vitamina E, care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, catifelează și pătrunde în straturile profunde ale pielii, pentru și mai multă hidratare.

Aloe Sunscreen este rezistent la apă pentru 80 de minute. Fii complet protejat aplicând generos și regulat atunci când ieși la soare. Fie că alegi să urci pe vârfuri de munte, să mergi la plajă sau la un grătar cu prietenii, bucură-te de soare cu încrederea că Aloe Sunscreen îți protejează întreaga familie. Produsul este certificat IASC.