Home » Produse Forever » Pachet de slabire F15 Avansat Vanillie

Pachet de slabire F15 Avansat Vanillie

778.30 lei

Beneficii F15 Avansat vanilie

  • Introduce antrenamente specifice pentru rezistență, care te ajută să-ți tonifici corpul și să-ți sporești performanța.
  • Crește intensitatea antrenamentelor cardio, ca să te provoace să treci la următorul nivel.
  • Deja esti mai experimentat în ceea ce privește hrana sănătoasă, așa că în acest program vei măsura altfel porțiile de mâncare – prin mărimea palmei și nu prin calculul caloriilor.

 

 

Cod Produs: 536 Categorie: Etichetă:

Descriere

Pachetul de slabire F15 este un pachet cu produse care ajută la slăbit

Acest produs este destinat persoanelor cu greutate corporală peste normele recomandate, care doresc să slăbească rapid, fără a face eforturi excesive.

Să urmezi un regim alimentar ca să slăbești nu înseamnă să te înfometezi. Înseamnă să gasești echilibrul corect și sănătos și să-ți ajustezi stilul de viață.

Noul F15 este un program avansat pentru controlul greutății, conceput special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, să depună masă musculară și să-și ducă aventura F.I.T. la următorul nivel.

Așa cum arată și numele, F15 este un program de 15 zile, ce conține:

F15 vine în întâmpinarea dorințelor tale cu 6 programe diferite, pe care să le urmezi în funcție de condiția fizică și nevoile tale. Ele sunt concepute în așa fel încât să evoluezi de la Începător la Avansat.

  • Daca esti la început în această călătorie, atât în ceea ce privește alimentația, cât și condiția fizică, optează pentru F15 Începator.
  • Dacă te numeri printre persoanele active, cu o dietă sănătoasă, F15 Intermediar este potrivit pentru tine.
  • Sportul și mâncarea sănătoasă sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauți noi provocări? Alege F15 Avansat.

Ghidează-te după aceleași criterii și atunci când promovezi noile programe F15 către clienții tăi, astfel le va fi mult mai ușor să aleagă ceea ce li se potrivește cel mai bine.

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet de slabire F15 Avansat Vanillie”