Home » Produse Forever » Pachet slabire F15 Incepator Ciocolata

Pachet slabire F15 Incepator Ciocolata

778.30 lei

 • Beneficii F15 Începator vanilie

  • Introduce exerciții de bază, în care te folosești de propria greutate corporală, executate în stil circuit. Pot fi executate oriunde, sunt ușoare și te ajută să-ți îmbunătățești condiția fizică pe masură ce începi să vezi schimbări.
  • Conține informații utile despre cum să te hrănești sănătos, cum să găsești echilibrul corect între proteine, carbohidrați și grăsimi și de ce e important să bei apă dacă vrei sa scapi de kilogramele în plus.
  • Include rețete delicioase pentru mic-dejun, prânz, cină și gustări, precum și variante de shake-uri ușor de preparat, din ingrediente proaspete, ca să poți pune, astfel, bazele alimentației sănătoase pe termen lung.

   

 

Cod Produs: 529 Categorie:

Descriere

F15 Începator - pachetul de slabire cu care incepi schimbarea

F15 Incepător , slabeste rapid , eficient si sănătos

Cu F15 începator începi să înveți deprinderea unor obiceiuri noi și renuntarea la cele vechi și asta presupune să facem o schimbare. Mulți oameni consideră schimbarea grea, mai ales dacă implică dobandirea unui comportament nou. Astfel de schimbari se dobândesc, în general, în timp, de aceea e mult mai ușor să reușești dacă te susține cineva și acest lucru îl face F15 începător .

Să urmezi un regim alimentar ca să slăbești nu înseamnă să te infometezi. Înseamnă să găsești echilibrul corect și sănătos și să-ți ajustezi stilul de viață.

Noul F15 este un program avansat pentru controlul greutății, conceput special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, să depună masă musculară și să-și ducă aventura F.I.T. la urmatorul nivel.

Așa cum arată și numele, F15 este un program de 15 zile, ce conține:

F15 vine în întâmpinarea dorințelor tale cu 6 programe diferite, pe care să le urmezi în funcție de condiția fizică și nevoile tale. Ele sunt concepute în așa fel încât să evoluezi de la Începător la Avansat.

 • Dacă esti la început în această călătorie, atât în ceea ce privește alimentația, cât și condiția fizică, optează pentru F15 Începător.
 • Dacă te numeri printre persoanele active, cu o dietă sănătoasă, F15 Intermediar este potrivit pentru tine.
 • Sportul și mâncarea sănătoasă sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauți noi provocari? Alege F15 Avansat.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet slabire F15 Incepator Ciocolata”