Home » Produse Forever » Forever Aloe Berry Nectar 330 Ml – Pack X 12 Buc.

Forever Aloe Berry Nectar 330 Ml – Pack X 12 Buc.

551.80 lei

    Beneficii Aloe Berry Nectar

• 90,7% gel de aloe vera din interiorul frunzei
• Fără conservanți adăugați
• Susține digestia sănătoasă
• Promovează un sistem imunitar sănătos
• Ajută la menținerea nivelului natural de energie
• Merişoarele susțin sănătatea urinară
• Vegan
• Vegetarian
• Fără gluten

Produsul se vinde doar la bax de 12 bucăți 

Cod Produs: 73512 Categorie: Etichetă:

Descriere

Gustul răcoritor al merișoarelor este asociat cu notele dulci ale merelor pentru o servire proaspătă a gelului nostru de aloe vera. Rezultatul este o băutură răcoritoare, care nu numai că ajută la digestie, dar este plină de fitonutrienți și vitamine.

Când spunem că Forever Aloe Berry Nectar conține aloe vera noastră, ne referim la asta. Această băutură conține gel stabilizat de aloe vera din interiorul frunzei în proporție de 90,7%, combinat cu concentrate naturale de suc de fructe pentru a vă menține sistemul imunitar și a menține nivelul natural de energie. Aloe folosită în această băutură delicioasă este recoltată manual de la plantațiile noastre proprii și este prima de acest gen care a primit certificarea de la Consiliul Stiintific International pentru Aloe (IASC) pentru puritate și potență.

Aloe vera are abilități naturale de curățare care ajută tractul digestiv să absoarbă nutrienți, din alimentele pe care le consumăm, în fluxul de sânge, promovând în același timp o creștere prietenoasă a bacteriilor. Polizaharidul unic, acemannanul și alți nutrienți din aloe ajută la susținerea sistemului imunitar.

O explozie de merișoare și mere dulci care oferă o aromă naturală astringentă. Merişoarele au o putere antioxidantă de 20 de ori mai mare decât cea a vitaminei C și are proantocianidine care oferă suport pentru sănătatea urinară, adiţional vitaminei C. Fitonutrientul special al mărului, quercetina, este un alt antioxidant puternic care ajută Forever Aloe Berry Nectar să devină a băutură sănătoasă și delicioasă și una dintre cele mai căutate a categoriei Bauturi cu Aloe vera gel .

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Aloe Berry Nectar 330 Ml – Pack X 12 Buc.”