Home » Produse Forever » Forever Aloe Peaches 330 Ml – Pack X 12 Buc.

Forever Aloe Peaches 330 Ml – Pack X 12 Buc.

551.80 lei

Beneficii Forever Aloe vera piersici

  • 84,5% gel de aloe vera pur
  •  Fără conservanți adăugați
  • Susține digestia sănătoasă
  • Promovează sistemul imunitar sănătos
  •  Ajută la menținerea nivelului de energie naturală
  •  Piersici coapte la soare pentru un plus de aromă și nutriție
  •  Vegan
  •  Vegetarian
  •  Fără gluten
Cod Produs: 77812 Categorie: Etichetă:

Descriere

Forever Aloe Peaches, băutură pe bază de Aloe vera gel și pulpă de piersică

Forever a împerecheat gustul dulce, suculent al piersicilor coapte la soare, cu toate beneficiile gelului din interiorul frunzei de Aloe vera. Rezultatul este o băutură aromată care nu numai că ajută la digestie, dar este plină de nutrienți și antioxidanți.

Forever Aloe Peaches este o modalitate excelentă de a-ți bea doza zilnică de aloe.

Această băutură conține 84,5% gel stabilizat din interiorul frunzei de aloe vera, combinat cu piureul natural de piersică pentru a vă menține sistemul imunitar și a menține nivelul natural de energie. Aloe utilizat este recoltat manual de la plantațiile noastre proprii și este primul de acest gen care a primit certificarea de către Certificat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe (IASC) pentru puritate și potență.

Aloe vera gel are abilități naturale de curățare care ajută tractul digestiv să absoarbă nutrienți din alimentele pe care le consumăm, în fluxul de sânge, promovând în același timp o creștere prietenoasă a bacteriilor. Polizaharidul unic, acemannanul și alți nutrienți din aloe ajută la modularea și susținerea sistemului imunitar.

Gelul stabilizat din interiorul frunzei de aloe vera este combinat cu piureul suculent de piersică cu calciu pentru o băutură robustă, cu un gust dulce, bogat în vitamine, antioxidanți și care se mândrește cu toată puterea nutrițională a aloe.

Forever Aloe Peaches este prelucrat aseptic, permițând formulei să rămână fără conservanți adăugați și ambalate în ambalaje Tetra Pak realizate cu materiale 100% reciclabile pentru a vă asigura că vă puteți bucura de gustul proaspăt al gelului de Aloe vera nediluat cu toate proprietățile potente ale Aloei la fel cum și-a propus natura.

Produsul se vinde doar la bax de 12 bucăți.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Aloe Peaches 330 Ml – Pack X 12 Buc.”