Forever Alpha-E Factor

200.34 lei

Beneficii Alpha-E Factor

 • Combinatie valoroasa de antioxidanti
 • Amelioreaza elasticitatea cutanata
 • Normalizeaza comportamentul tenurilor uscate
 • Indicat si celor mai sensibile tenuri
 • Ideal pentru orice situatie care impune aplicarea locala a antioxidantilor naturali
Cod Produs: 187 Categorie:

Forever Alpha-E Factor, agent de regenerare cutanată

Forever Alpha-E Factor

Forever Alpha-E Factor conține vitaminele A, E și C pentru a oferi antioxidanți puternici precum palmitatul de retinil, care combate radicalii liberi și deshidratarea. Îmbunătățește elasticitatea, restabilește umiditatea și echilibrează pielea cu doar câteva picături!

Forever Alpha-E Factor beneficii

Acoperiți-vă pielea cu o hidratare supremă

 • Hrănește și restabilește hidratarea
 • Combinație robustă de antioxidanți și substanțe vegetale
 • Excelent pentru toate tipurile de piele
 • Prietenos pentru vegetarieni
 • Prietenos pentru vegan
 • Fără gluten

Forever Alpha-E Factor este un elixir puternic care oferă o protecție puternică împotriva radicalilor liberi, restabilind în același timp umiditatea, susținând elasticitatea și ajutând la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire.

Puterea antioxidantă a Forever Alpha-E Factor este alimentată de vitamina E, cu puternic efect protector al pielii, care are o dublă sarcină prin combaterea radicalilor liberi, promovând în același timp pielea moale și radiantă. Această formulă hrănitoare oferă alți antioxidanți, cum ar fi vitamina A și palmitatul de retinil, pentru a te apăra de radicalii liberi și pentru a incetini îmbătrânirea pielii.

Radicalii liberi sunt responsabili pentru 80% din deteriorarea pielii și provin din factori externi  , cum ar fi poluarea și razele UV. Formula ușoară a Alpha-E Factor se aplica cu ușurință, oferind hidratare avansată și protecție pielii împotriva radicalilor liberi, în timp ce vitamina C combate stresul oxidativ.

Deshidratarea este unul dintre cele mai iritante semne de suferință a pielii cauzate de factorii de mediu. Pentru a hidrata pielea uscată sau sensibilă, uleiul de borago oferă unele dintre cele mai mari concentrații de acizi grași esențiali care acționează ca remedii naturale cu enzime pentru a restabili umiditatea.

Oferă pielii tale hrănirea de care are nevoie pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și pentru a susține o piele sănătoasă, cu aspect mai tânăr. Doar un pic de Forever Alpha-E Factor contribuie în mare măsură ca pielea ta sa fie armonios hidratată.

Forever Alpha E Factor pret

Cumpara Forever Alpha E Factor pentru a avea o piele bine hidratata si primesti o reducere de pret cu 5% la prima ta comanda.

Forever Alpha-E Factor pareri

Produsul Alpha E Factor, un elixir al pielii, a adunat foarte multe pareri pozitive pe site-ul oficial al companiei de unde a ales o parere a unei cliente:

3 aug. 2021

Soluția mea perfectă pentru un ten hidratat în profunzime !

Calitate ✮✮✮✮✮

Ani de zile am cautat un produs care să îmi hidrateze în profunzime tenul și să îmi redea strălucirea, deoarece tenul meu era foarte uscat. Folosind Forever Alpha e Factor mi-a hidratat pielea strat cu strat, în profunzime, iar acum tenul arată exact asa cum am visat. Încearcă-l și tu ca să ai un ten de invidiat.

UTILIZARE

Aplicați pe față, gât și zonele uscate, acolo unde este necesar. Pentru un plus de umiditate, umeziți ușor pielea cu toner rehidratant înainte de aplicare.

Ingrediente cheie Forever Alpha E Factor
Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!