Home » Produse Forever » Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power

134.62 lei

Beneficii Forever Pomesteen Power

  • Antioxidant foarte puternic cu resveratrol
  • Amestec unic de sucuri și extracte de fructe
  • Aromă exotică, pe care toată lumea o va îndrăgi
Cod Produs: 262 Categorie:

Descriere

Forever Pomesteen Power, băutură  antioxidantă cu resveratrol din fructele exotice mangostan și rodie

Cea mai valoroasă băutură antioxidantă cu  resveratrol o găsesti doar în  sticla de Forever Pomesteen Power. Cu 94% suc de fructe, această băutură delicioasă poartă numele de două ingrediente puternice, cu o capacitate incredibilă de a-ți promova sănătatea în general: mangostan și rodie.

Am combinat aceste superfructe cu sucuri de pere, zmeură, mure, afine și semințe de struguri și extracte pentru o experiență hrănitoare, la fel de aproape de natură.

Deși aroma Pomesteen Power este excepțională, acesta nu este singurul motiv pentru care am ales această combinație puternică de fructe și fructe de pădure. Pentru toate ingredientele cercetate și selectate cu atenție, cu o valoare ridicată a valorii ORAC, un indicator al cât de bine combat antioxidanții daunele radicalilor liberi asupra organismului.

Toate fructele utilizate în Forever Pomesteen Power sunt în topul listei în valoare ORAC, în special rodia și mangostanul. De fapt, potențialul antioxidant al sucului de rodie este mai mare decât cel al vinului roșu sau al ceaiului verde! Antioxidanții s-au dovedit că susțin sistemul cardiovascular și promovează bunăstarea generală.

Forever Pomesteen Power este, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina C, în timp ce polifenolii și xantonii oferă o băutură delicioasă, plină de nutrienți, pentru a vă complimenta stilul de viață sănătos.

Obțineți antioxidanți de care aveți nevoie pentru a arăta și a vă simți cel mai bine cu Forever Pomesteen Power.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Pomesteen Power”