Home » Produse Forever » Nature-Min

Nature-Min

96.31 lei

Beneficii Forever Nature-Min

  • Conține microelemente ce provin din depozitele naturale din adâncul mărilor
  • Asociere perfecta de substanțe minerale în fiecare tabletă
  • Mineralele îndeplinesc numeroase roluri, de la reglarea balanței hidroelectrolitice la activarea genelor și hormonilor
Cod Produs: 037 Categorie:

Descriere

Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienți extrași din adâncul mărilor. Aproape 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obține din hrană sau suplimente alimentare.

Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reunește forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbție maximă. Produsul oferă minerale și microelemente în proporții perfect echilibrate, pentru eficiență maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obținute ăn urma sedimentării plantelor și animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.

Mineralele îndeplinesc trei funcții :

1.  Unele, cum ar fi calciul, fosforul și magneziul, sunt constituenți ai oaselor și dinților.

2.  Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziției fluidelor și celulelor.

3. Fierul și hemoglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele și proteinele, substanțe necesare producerii și eliberării de energie.

Forever Nature-Min este o excelentă cale de a furniza organismului mineralele și microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viață  sănătos și echilibrat.