Home » Produse Forever » Sonya Refining Gel Mask

Sonya Refining Gel Mask

132.89 lei

Beneficii Sonya Refining Gel Mask

Formulă bogată in extracte vegetale, agenți naturali de hidratare și aloe vera
Hrănește și uniformizează nuanța pielii atunci când dormi
Masca ajută la menținerea echilibrului, controlând uleiurile secretate și oferind tenului luminozitate

Cod Produs: 607 Categorie: Etichetă:

Descriere

Sonya Refining gel mask - mască de noapte pentru ca tu să arăți frumoasă dimineața !

Sonya Refining gel mask , cu ea , fiind o mască de noapte, expresia “somnul de frumusețe” capătă un nou sens. Formulat în mod stiințific pentru a optimiza reacțiile pielii pe durata nopții, Sonya refining gel mask din gama Daily Skincare favorizează echilibrul de la nivelul pielii ,controlând secreția de sebum și conferind tenului un aspect luminos. Datorită bogăției de extracte vegetale și din fructe, precum și de agenți de hidratare, tenul tău va fi revitalizat, întinerit și echilibrat.

Noul refining gel mask este un produs premium care hrăneste și uniformizează nuanța pielii atunci cand dormi. Aplică o cantitate generoasă de mască pe toată suprafața tenului seara, înainte de culcare, și las-o să acționeze peste noapte. Prin stimularea funcțiilor naturale ale corpului în timpul somnului, masca ajută la menținerea echilibrului, controlând uleiurile secretate și oferind tenului luminozitate. Pentru a potența și mai mult efectele, am infuzat gelul cu mai multe extracte vegetale, inclusiv mai multe tipuri de uleiuri – din semințe de morcovi, de busuioc, din boabe de soia etc.

Acest gel racoritor se absoarbe rapid in piele, pentru ca tu să beneficiezi de proprietațile hidratante ale gelului nostru stabilizat de Aloe vera, dar și ale extractelor botanice, precum cel de măr, de trifoi, de bambus coreean și ale lemnului dulce, care are efect antioxidant. Acest amestec de ingrediente de calitate iți hidratează tenul în timpul somnului, fără a-ți lăsa pielea grasă.

Perfect în combinație: sistemul zilnic de îngrijire a pielii Sonya

Patru produse de îngrijire a pielii pe bază de gel care îmbunătățesc tonusul pielii, hidratează și luminează pielea. Această gamă de îngrijire facială de la Forever este special concepută pentru pielea mixtă – de toate vârstele!

 Echilibrul de grăsimi este reglat și pielea ta poate străluci din nou dimineața, proaspăt regenerată. Pur și simplu aplicați de două până la trei ori pe săptămână.

Alege cea mai bună varianta de preț Sonya Refining Gel Mask prin butonul de mai jos