...
Sediul companiei Forever Living din Statele Unite al Americii
sediu forever living SUA

Mai jos aveți un film în care fondatorul companiei Forever Living, Rex Maughan , povestește o parte din istoria companiei:

Compania

Compania Forever Living Products

Forever Living Products este o companie MLM care are peste 12 milioane de distribuitori în peste 165 de ţări, cu un profit de 2,5 miliarde de dolari anual. Forever Living Products Romania SRL a apărut în România în anul 1999 având la momentul actual 7 depozite situate în Arad, Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Chișinău.

Forever Living Products şi afiliaţii reprezintă cel mai mare cultivator mondial de Aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia. FOREVER a implementat conceptul de integrare verticală a proceselor de producţie şi controlul riguros al fiecărui aspect al acestora. De la nivelul miilor de acri cultivaţi cu aloe, până la tehnologia de vârf a unităţilor de prelucrare, la capacităţile de transport şi miile de angajaţi, drumul parcurs se desfăşoară conform devizei “de la plantă la produs pentru tine”. Acest lucru ne permite să garantăm calitatea produselor Forever pentru milioanele de consumatori şi distribuitori care depind de ele pentru o viaţă mai sănătoasă şi mai prosperă.

Astăzi oportunitatea FLP este considerată, de tot mai mulți oameni, drept cea mai bună afacere din lume, deoarece este dificil să mai găsesti o companie care să ofere, în acelasi timp, cele mai importante lucruri ale fiintei umane: sănătate, frumusete, prosperitate, libertate.

Forever Living Product este o companie unică, o companie care schimbă vieți. În spatele companiei se află lideri care ne împing înainte. Cu ani de experiență și idei inovatoare, ei conduc această afacere de miliarde de dolari către un succes excepțional.

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.