Home » Produse Forever » FOREVER ACTIVE HA

FOREVER ACTIVE HA

180.59 lei

Beneficii Forever Active HA

  • Lubrifiază articulațiile și hidratează pielea
  • Formulă unică de acid hialuronic cu masă moleculară mică
  • Conține ghimbir și șofran, benefice pentru funcționarea normală a articulațiilor

Descriere

Forever Active HA - Supliment alimentar cu extract de acid hialuronic, ghimbir și extract de turmeric.

Forever Active Ha este un supliment alimentar pe bază de acid hialuronic, ghimbir, turmeric și zinc. Acidul hialuronic (HA) este prezent în special în cartilajul articulațiilor. Până de curând, datorită dimensiunilor mari, HA putea fi administrată doar prin injecție. Acum, datorită unei tehnologii de fracţionare enzimatică (cunoscută sub numele de injuv®), moleculele de HA sunt împărţite în fragmente care pot fi asimilate oral.

Acidul hialuronic (HA) este o substanță naturală din țesutul conjunctiv care amortizează și umple spațiile din articulații. La fel ca multe alte substanțe din corpul nostru, acidul hialuronic se epuizează odată cu vârsta. Forever Active HA vă oferă o formă unică de HA cu greutate moleculară mică, plus ulei de ghimbir și rădăcini de turmeric.

Să faci multă mișcare este important pentru toată lumea, indiferent de vârsta ta. Forever Active HA este foarte popular printre persoanele active care doresc să se miște în continuare și simt nevoia de a avea articulații mai bine unse.

Conține substantele specifice acid hialuronic, ulei de ghimbir si extract de turmeric care au fost atent combinate. Făceți-vă un obicei zilnic și folosiți două capsule de Forever Active HA pe zi.

Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

Fără gluten

Pentru rezultate deosebite ,recomandam a se folosi împreună cu :

Ați putea dori, de asemenea…