Forever iVision

190.35 lei

Forever iVision beneficii

  • Susține sănatatea vederii
  • Furnizează toți cei trei carotenoizi necesari sănătații ochilor
  • Pentru mentinerea vederii, pentru viitorul ochilor tai
  • Ajută la filtrarea luminii albastre de la dispozitivele digitale
  •  Sprijină viteza de procesare vizuală
  •  Îmbunătățește timpul de recuperare a strălucirii
  •  Oferă toți cei trei carotenoizi necesari specifici sănătății ochilor interioare
  •  Fără gluten
Cod Produs: 624 Categorie:

Forever iVision - pentru sănătatea ochilor, acum , în lumea digitală

În era digitală de astăzi, ochii noștri lucrează mai mult decât oricând. Ne bazăm pe ei pentru a filtra razele UV și poluarea, dar și pentru a ne supune ochii la ore multe de lumină albastră artificială care vine de la dispozitive mobile, computere și televizoare în fiecare zi. A avea grijă de ochii noștri este mai important ca niciodată pentru a ne proteja de oboseala ochilor care ne pot provoca daune pe termen lung. Și în timp ce alimentația adecvată este prima linie de apărare, cele mai multe diete sunt cu mult sub nivelurile recomandate de nutrienți și antioxidanți care ajută sănătaea ochiul.

 Forever iVision, un supliment inovator conceput pentru a face mai ușor ca niciodată să hrăniți și să vă protejați ochii.

Formulă cu vitamine, putere antioxidantă, substanțe extrase din plante și ingrediente avansate din punct de vedere științific, Forever iVision oferă un sprijin complet, modern pentru ochi.

Extractul de afin oferă compuși antioxidanti care joacă un rol important în sănătatea ochilor. Am inclus și betacarotenul sub formă de vitamina A naturală, un nutrient care se găsește în morcovi și alte alimente care susțin sănătatea ochilor și vederea. Forever i-a sporit puterea cu adăugarea de zinc, care face vitamina A mai biodisponibilă și ajută la menținerea vederii sănătoase.

Pentru ochi sănătoși, o vedere clară și de durată !

Dacă există un ingredient care face cu adevărat valoros iVision, viitorul suplimentelor pentru ochi, acesta este Lutemax 2020, studiat clinic. Acest ingredient puternic aduce sprijinul pentru ochi la un nivel cu totul nou, ajutând la filtrarea luminii albastre de la dispozitivele digitale și alte surse de lumină artificială, cum ar fi LED-uri și becuri fluorescente compacte. Lutemax 2020 oferă, de asemenea, sprijin retinei și ochiului în interior, în special maculei, care oferă cea mai clară și mai distinctivă vedere și gestionează modul în care ochii tăi procesează culorile.

Menținerea sănătății maculare necesită nutrienți specifici numiți carotenoizi, dar majoritatea suplimentelor pentru ochi furnizează doar unul dintre cei trei carotenoizi necesari - luteina. Stilul de viață digital de astăzi necesită mai mult decât luteină pentru a promova sănătatea optimă a ochilor. De aceea, Forever iVision cu Lutemax 2020 conține toți cei trei carotenoizi necesari: luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină.

Cu provocările moderne de astăzi, suplimentele pentru ochi nu sunt doar pentru adulții care doresc să-și protejeze ochii de degenerescența maculară legată de vârstă. Adolescenții și adulții de toate vârstele pot beneficia de Forever iVision pentru a susține viteza de procesare vizuală și pentru a ajuta la refacerea pigmentului macular, a îmbunătăți timpul de recuperare a strălucirii și a combate expunerea la lumina albastră. Cu ingredientele avansate furnizate de Forever iVision cu Lutemax 2020, veți vedea clar de ce acesta este suplimentul perfect pentru era digitală.

 

.

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!