Cum cumpar?

Pentru a putea sa va cumparati produsele dorite, e nevoie sa va faceti cont de cumparaturi urmand urmatorii pasi:

După ce faceti click pe butonul "CONT DE CUMPARATURI" ajungeti la formularul pentru cont cumparaturi.

1. Completati datele personale în formular, dupa care faceti click pe butonul "Continua".

Faceti click pe butonul "Inregistrare", primiti pe mai un link de confirmare al contului,confirmati contul si in cateva minute (daca creati contul intre orele 9-17 ) contul este activ el fiind activat de catre un operator al companiei. Daca contul este creat in afara acestui program el devine activ a doua zi dupa ora 9. Succes ! Daca aveti probleme in activarea contului sunati la 0729499700 sau 0212220022.

ATENTIE LA CREAREA PAROLEI ! Parola trebuie in mod obligatoriu sa contina: o litera mare, litere mici, o cifra si un semn ( .,/?1_+& % *\|;= sau orice alt semn ) iar in total sa fie minim 8 caractere

Dupa ce ati terminat procesul si ati facut click pe butonul "Înregistrare" veti fi redirecționat pe pagina de cumparaturi. Acum puteti cumpara orice  produs al companiei Forever Living Products cu o reducere de 15%(preturile din acest site contin deja reducerea de 15% fata de pretul de depozit al companiei Forever Living).Dupa prima cumparatura o să primiți un mail in care veti afla cum puteti beneficia de reduceri mai mari de 15%. Plata produselor se face online cu card bancar sau cu plata la livrare(FAN Courier).

Ziua de 21 este ultima zi din luna cand se fac comenzi cu plata la livrare ,dupa aceasta data comenzile trebuiesc achitate cu cardul sau ordin de plata. Platile cu cardul se fac prin sistemul securizat PayU.

ATENTIE ! Valoarea minima a unei comenzi cu plata online trebuie sa fie mai mare de 25 euro+tva ( aprox. 130 lei ) iar comanda in valoare de peste 50 euro+tva va putea fi platita la livrare.

Site partener : www.produseforever.ro

 

 

 

 

Notati-va codul de recomandare 400-000-643-775 si beneficiati de reducere 15% in depozitele noastre Forever Living din orasele:

BUCURESTI

B-dul Aviatorilor nr.3 sector 1

(langa monumentul Aviatorilor)

BRASOV

Str. Lunga nr.130

CLUJ NAPOCA 

Str. Galati nr.2

zona Iulius Mall, Park Lake Residence -parter,intre lacuri )

ARAD

Calea Aurel Vlaicu nr.156

CONSTANTA

Bloc T1, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 175

IASI

Strada Pacurari nr.160

CHISINAU

B-dul Dacia nr.24