Home » Produse Forever » ALOE FIRST

ALOE FIRST

111.34 lei

Beneficii Aloe First spray

  • Indispensabil oricărei truse de prim-ajutor
  • Ideal pentru iritații sau leziuni cutanate minore
  • Asigură protejarea părului față de acțiunea factorilor de mediu
  • Etapă premergătoare aplicarii soluțiilor pentru obținerea ondulațiilor permanente
  • Calmarea epidermei după epilari cu ceară
Cod Produs: 040 Categorie: Etichetă:

Descriere

Forever Aloe First spray cu aloe vera, revigorant si cu multe aplicații

Aloe First spray conține Aloe vera, propolis și extracte din plante care răcoresc, condiționează și calmează pielea. Perfect după o zi la soare, după o mușcătură de insectă sau în aerul uscat al unei cabine de avion. De asemenea, grozav pentru păr și scalp.

Cine poate folosi acest spray cu Aloe Vera ?

Acesta este cu adevărat un produs pentru fiecare dulap de baie! Este grozav pentru a pleca într-o excursie și este la fel de util pe plajă ca și la serviciu. O idee bună este să turnați produsul în sticlele noastre mici de pulverizare, astfel încât să fie ușor să păstrați unele la îndemână.

Ingrediente rafinate

Aloe First Forever, pe lângă Aloe vera și propolisul, ambele bine-cunoscute balsamuri pentru piele, produsul conține câteva extracte de plante atent selectate. De exemplu, contine gălbenele și mușețel pentru îngrijirea pielii, ghimbir cu proprietati emoliente . Coada Soricelului contribuie cu proprietățile sale calmante, revigorante și, alături de salvie, ajută și la prevenirea apariției mătreții. Alantoina este o altă substanță liniștitoare și condiționantă și, împreună cu floarea pasiunii și cimbru, vă protejează și pielea.

Pentru corp și față

Utilizați Aloe First Forever spray pe pielea care are nevoie de răcorire sau calmare, sau doar pentru a vă bucura de o senzația superbă. Potrivit atât pentru față, cât și pentru corp. Datorită formei de pulverizare la îndemână, Aloe First este ușor de utilizat chiar și atunci când pielea se simte dureroasă după prea mult soare sau după o mușcătură de insectă. Spray-ul cu aloe vera este excelent și pentru scalp, spre deosebire de produsele cu cremă care tind să fie lipicioase și incomode.
Aloe First a primit calificativul EXCELENT în testele dermatologice efectuate de Dermatest®.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ALOE FIRST”