...

Aloe Vera Gelly

(1 recenzie ale clientilor)

90.36 lei

 Aloe Vera Gelly beneficii

  • este întrebuințată pentru tratarea leziunilor cutanate minore
  • poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză.
  • patrunde rapid în piele și nu patează hainele
  • calmează rapid leziunile cutanate minore
  • nu pătează hainele
  • necesar în orice trusă de prim-ajutor
Cod Produs: 061 Categorie: Etichete: ,

 Crema verde Forever - denumirea cremei noastre in comunitatea Forever Living

Aloe Vera Gelly, cunoscuta si sub numele de Crema verde Forever , datorita caracterelor de culoare verde de pe ambalaj, este o crema cu Aloe vera, regenerantă, în care cantitatea şi calitatea plantei de Aloe vera folosită face toată diferența, iar aloea noastră este prima de acest fel care a primit certificarea International Aloe Science Council (IASC) pentru puritate și puterea de penetrare a pieli.

Este nevoie de mult efort pentru a castiga o astfel de certificare prestigioasă și suntem foarte de mândri de munca pe care o facem pentru a vă oferi cele mai bune produse cu aloe, iar Gelly, poate cea mai valoroasă cremă din categoria de îngrijire a pielii, nu face exceptie. Fiecare frunză este recoltata și filetată manual pentru a păstra gelul prețios conținut în fiecare plantă.

Aloe Vera gelly beneficii asupra pielii

Veți cunoaște diferența si beneficii asupra pielii tale față de alte creme cu aloe vera, de îndată ce veți începe să utilizați Forever Aloe Vera Gelly. Perfect pentru orice tip de piele, se absoarbe usor în piele pentru a calma pielea în timp ce hidratează și hrănește.

Acest gel gros, translucid este aproape identic cu frunza interioară a aloe vera, așa să stii, că obții tot ce este mai bun din aloe vera, așa cum și-a propus natura.

 Comanda Aloe vera Gelly  cu un pret redus de 5% la prima comanda

Chiar la prima comanda care contine Aloe vera Gelly beneficiezi de un pret redus cu 5% si te inscrii in cursa de obtinere a reducerii de 30%.

 

1 recenzie pentru Aloe Vera Gelly

  1. Denisa C.

    Folosesc Aloe Vera Gelly pentru orice răni : tăieturi, zgârieturi, arsuri (și cele provocate de soare), inflamații. Într-adevăr trusă de prim ajutor! Este ideală pentru urmele rămase de la coșuri, bubițe, arsuri, tăieturi șamd. Este un must have!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.