Home » Produse Forever » Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

86.06 lei

Beneficii Aloe Vera Gelly

  • este întrebuințată pentru tratarea leziunilor cutanate minore
  • poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză.
  • patrunde rapid în piele și nu patează hainele
  • calmează rapid leziunile cutanate minore
  • nu pătează hainele
  • necesar în orice trusă de prim-ajutor

Descriere

 Aloe Vera Gelly , formulă ideală pentru calmarea iritațiilor și rănilor minore.

Aloe Vera Gelly, este crema regenerantă în care cantitatea şi calitatea plantei de aloe vera folosită face toată diferența, iar aloea noastră este prima de acest fel care a primit certificarea International Aloe Science Council (IASC) pentru puritate și puterea de penetrare a pieli.

Este nevoie de mult efort pentru a castiga o astfel de certificare prestigioasă și suntem foarte de mandri de munca pe care o facem pentru a vă oferi cele mai bune produse cu aloe, iar Aloe Vera Gelly, poate cea mai valoroasă cremă din categoria de îngrijire a pielii, nu face exceptie. Fiecare frunză este recoltata manual și filetată manual pentru a pastra gelul prețios continut în fiecare plantă.

Veți cunoaște diferența față de alte creme, de îndată ce veți începe să utilizați Forever Aloe Vera Gelly. Perfect pentru orice tip de piele, se absoarbe usor în piele pentru a calma pielea în timp ce hidratează și hrănește.

Acest gel gros, translucid este aproape identic cu frunza interioară a aloe vera, așa să stii, că obții tot ce este mai bun din aloe, așa cum și-a propus natura.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aloe Vera Gelly”