...

Aloe Propolis Creme

120.05 lei

Aloe Propolis Creme Beneficii

  • Aloe Propolis Creme combină avantajele aloei vera (hidratant şi regenerator tisular) cu efectul antibiotic puternic al propolisului natural. Gelul de Aloe vera este renumit pentru puterea sa de penetrare cu totul excepţională. Combinaţia celor două componente din Aloe Propolis Creme reuşeşte antrenarea propolisului către straturile mai profunde ale pielii, unde acesta stimulează procesul de vindecare şi regenerare.
Cod Produs: 051 Categorie: Etichete: ,

Aloe Propolis creme, crema cu Aloe Vera si extract de propolis

Aloe Propolis Creme este o cremă hidratantă și nutritivă, combinând aloe vera pură cu propolis de albine, oferind beneficii antioxidante și regeneratoare pentru piele.

Aspectul unui produs te poate înșela cateodată , însă Aloe Propolis creme în care este prezent în cantitate mare Gelul de Aloe vera si propolis de albine, calitatea este garantată.  74 % este procentul de gel de Aloe vera la care au fost adăugate cele mai bune și importante produse pentru refacerea pielii : vitaminele A, C SI E, extracte din plante atent selectionat plus extract de propolis de la albine. A rezultat o cremă hidratantă și regenerantă cu Aloe vera și extract de propolis, extrem de benefică zonelor de piele deosebit de stresate și foarte folositoare acolo unde pielea este deja uscată și crăpată.

Crema Aloe vera propolis Forever , de ajutor in toate anotimpurile!

Gelul nostru de Aloe împreună cu extractul de mușețel, propolis de albine și uleiuri minerale alcătuiesc o cremă cu aloe vera si propolis produsa de compania Forever , care poate fi folosită în fiecare zi pe corp sau pe față chiar și atunci cănd afară este foarte frig.

Aloe Propolis Creme beneficii

Bucura-te de beneficiile Aloe Propolis Creme care te va ajuta mult in tratamentul arsurilor cu rezultate extraordinare, dermatitei atopice , reducând iritațiile pielii.

Crema va ajuta sa mențineti sănătatea pielii, tonicitatea și textura sa adecvată!

Crema cu propolis Forever iti ajuta animalul preferat atat vara si cat iarna

Chiar și animalele de casă iubesc crema cu propolis Forever, aceasta cremă , aplicată pe labuțe le feresc vara de căldura puternică a asfaltului iar iarna de efectele nocive date de solul înghetat pe care se află și sare.

Aloe Propolis creme pret

Prima comanda de Aloe Propolis creme iti aduce o reducere de 5% fata de pretul afisat in site. Foloseste si alte produse Forever pe parcursul a doua luni, aduna doua puncte credit si poti obtine reduceri permanente  de 30 %.

De ce apar coșuri pe față ?

Citeste articolul '' Scapă de acnee în câtiva pași simpli'' și afli răspunsul !

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aloe Propolis Creme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.