Home » Produse Forever » Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme

114.34 lei

Beneficii Aloe Propolis Creme

  • Aloe Propolis Creme combină avantajele aloei (hidratant şi regenerator tisular) cu efectul antibiotic puternic al propolisului natural. Gelul de Aloe vera este renumit pentru puterea sa de penetrare cu totul excepţională. Combinaţia celor două componente în Aloe Propolis Creme reuşeşte antrenarea propolisului către straturile mai profunde ale pielii, unde acesta stimulează procesul de vindecare şi regenerare.
Cod Produs: 051 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Aloe Propolis Creme - produs Forever cu aproape 74% Aloe Vera pura

Aspectul unui produs te poate inșela cateodată , insă produsele Forever Living in care este prezent in cantitate mare Gelul de Aloe vera , calitatea este garantată.  74 % este procentul de Aloe vera la care au fost adăugate cele mai bune și importante produse pentru refacerea pielii : vitamilele A, C SI E, extracte din plante și atent selectionat – propolis de albine. A rezultat o cremă hidratantă cu Aloe vera și propolis, extrem de benefică zonelor de piele deosebit de stresate și salvatoare acolo unde pielea este deja uscată și crăpată.

Gelul nostru de Aloe împreună cu extractul de mușețel, propolis de albine și uleiuri minerale alcătuiesc o cremă unică care poate fi folosită în fiecare zi pe corp sau pe față chiar și atunci cănd afară este foarte frig.

Aloe Propolis Creme te va ajuta mult in tratamentul dermatitei atopice , reducând iritațiile pielii.

Aloe Propolis Creme menține sănătatea pielii, tonicitatea și textura sa adecvată!

Chiar și animalele de casă iubesc aceasta cremă , aplicată pe labuțe le feresc vara de căldura puternică a asfaltului iar iarna de efectele nocive date de solul înghetat pe care se află și sare.