...

Infinite By Forever

(1 recenzie ale clientilor)

1,036.79 lei

Infinite By Forever Beneficii

  • Ajută la reducerea apariției ridurilor
  • Catifelează pielea și susține frumusețea din interior spre exterior, lăsându-ți tenul luminos, hidratat și întinerit.

Infinite by Forever - o experiență nouă cu Aloe vera

Știm că majoritatea persoaelor, atât femei cât și bărbați, caută soluții pentru îngrijire care să le ofere beneficii dar să fie ușor de folosit și eficiente.

Pachetul Infinite by Forever include produse pentru îngrijirea tenului din interior și exterior, fiind un set revoluționar anti-îmbătrânire.

Rezultatele vorbesc de la sine, acestea fiind publicate și în reviste populare în toată lumea cum sunt: Closer, Marie France, Les Journal deFemmes, Madame Monaco.

Ce are special trusa Infinite by Forever și de ce trebuie să o ai?

-Pentru că este potrivita atât pentru femei cât și pentru bărbați

-Contribuie la reducerea liniilor fine, oferind un aspect hidratat și radiant al pielii

-Conține patru produse de bază care se completează perfect între ele

-Au la baza aloe vera și extracte naturale din plante

-Oferă frumusețe din interior și exterior

-Produsele sunt ușor de folosit

-Pachetul este o idee grozavă pentru un cadou.

Ce include trusa Infinite by Forever:

Hidrating cleanser- produs de curățare hidratant: este o emulsie demachiantă blândă, fără parfum, care are la bază ingrediente naturale, cum este extractul de măr.

Acest produs pe lângă curățarea profundă dar blândă pe care o oferă, îndepărtează murdăria și sebumul totodată hidratând profund.

Pe lângă aceste proprietăți, datorită uleiului de floarea soarelui din compoziție, oferă pielii vitamina E și acid linoleic.

Iar ingredientul cu rol de curățare din compoziție este blând și hipoalergenic, deci nu irită. Practic curăță, demachiază și lasă pielea moale, fără senzația aceea neplăcută de uscat.

Firming serum- ser pentru fermitate: acesta are rolul de a reduce ridurile fine și liniile fine care sunt vizibile cu ochiul liber.

Serul are capacitatea de a pătrunde în profunzimea straturilor pielii, furnizând acesteia un adevărat mix de ingrediente anti-îmbătrânire. Totodată susține hidratarea pielii, elasticitatea și aspectul proaspăt al acesteia.

Compoziția speciala a serului oferă hidratare și îngrijire în profunzime a tenului. În plus extractul de drojdie sprijină producția naturală de colagen. Serul contribuie la uniformizarea tenului, în timp ce proteinele din compoziție oferă fermitate. Nu are parfum.

Restoring cream- cremă regeneratoare: are o textura bogată, hrănind în profunzime, datorită ingredientelor special alese în acest sens: extract de jojoba, squalan, acai, rodie, având cu rol în netezirea și hidratarea pielii.

Toate extractele din plante lucrează într-o sinergie perfectă, completându-se cu beneficiile aloei vera. Împreună oferă o piele moale și sănătoasă. Vitamina B3 și sfecla roșie contribuie la aspectul tânăr al pielii, în timp ce uleiurile esențiale cu beneficii anti-îmbătrânire contribuie la refacerea pielii uscate.

Firming complex- complex pentru fermitate: este un supliment pentru frumusețe cu o formulă exclusivă, care are scopul de a reduce semnele îmbătrânirii, acționând din interior spre exterior. Capsulele conțin un mix de colagen marin, fitoceramide și extracte naturale, care reduc liniile fine, stimulează tonusul și flexibilitatea pielii, în timp ce o hidratează.

Fitoceramidele contribuie la hrănirea pielii, pentru a oferi un aspect radiant și tânăr iar vitamina C susține producția naturală a colagenului.

Gama completă Infinite by Forever oferă rezultate vizibile, fiind concepută de specialiștii Forever, care au avut în vedere utilizarea de extracte naturale combinate cu știința avansată pentru a oferi un produs unic cu rezultate revoluționare.

 

1 recenzie pentru Infinite By Forever

  1. Mihaela M

    Este o trusa care merita toti banii si nu ai cum sa nu simti ca pielea este puternic intinerita. Incercati-o cu incredere !

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.