Home » Produse Forever » Restoring Creme

Restoring Creme

327.27 lei

Beneficii Restoring Creme

  • Sistem avansat de îngrijire a pielii
  • Fără parfum
  • Cu peste 15 ingrediente benefice pentru piele.
  • O “capodopera” destinată hidratarii pielii
  • Reface și întinerirește pielea uscată.
  • Puternice proprietăți antiîmbătrânire
Cod Produs: 558 Categorie:

Descriere

Restoring creme - cremă cu efect antiîmătrînire

Restoring creme - cremă cu efect antiîmătrînire și hidratare

Pentru a completa gama noastra puternica antiimbatranire, am inclus Restoring creme , această crema superbă conține peste  15 ingrediente benefice pentru piele.

Desi contine atat de multi agenti hidratanti, Restoring creme are o textura usoara, ce catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat.

Ingrediente vegetale puternice precum acai si rodia confera pielii o minunata senzatie de hidratare. Centipeda Cunninghamii, o planta originara din Australia, actioneaza sinergic cu Aloe vera, careia ii sporeste beneficiile.

Impreuna, aceste ingrediente au rezultate dovedite in calmarea pielii, in timp ce vitamina B3 si extractul de sfecla rosie uniformizeaza nuanta si textura tenului, pentru un aspect intinerit. Ingrediente precum scualenul, esterii din jojoba, glicolipidele si ceara de albine au efecte intens hidratante si contribuie la aplicarea usoara a restoring creme.

Pentru a definitiva aceasta capodopera a hidratarii, am adaugat o noua structura de zaharuri de origine vegetala, cea mai noua descoperire in domeniul chimiei, cu rolul de a mentine intacta barierea hidratarii cutanate.

Un amestec de uleiuri esentiale cu proprietati antiimbatranire, precum cele de lavanda, portocala amara, busuioc, eucalipt, coaja de lime si de portocala sustine efectele gelului de Aloe vera si ajuta la refacerea si intinerirea pielii uscate.