...

Restoring Creme

343.65 lei

 Restoring Creme Beneficii

  • Sistem avansat de îngrijire a pielii
  • Fără parfum
  • Cu peste 15 ingrediente benefice pentru piele.
  • O “capodopera” destinată hidratarii pielii
  • Reface și întinerirește pielea uscată.
  • Puternice proprietăți antiîmbătrânire
Cod Produs: 558 Categorii: ,

Cu Restoring Cream descoperi secretul pentru o piele tânară și radiantă 

În căutarea perpetuă a tineretului și frumuseții, echipa Forever Living a creat un adevărat elixir al antiîmbătrânirii: Restoring Cream. Acest produs remarcabil este o noutate senzațională la gama noastră puternică antiîmbătrânire Infinite by Forever, oferind o formulă inovatoare și rezultate certe în îngrijirea pielii.

Cu peste 15 ingrediente benefice pentru piele, Restoring Cream promite să devină aliatul tău de încredere în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. Ce îl diferențiază? Iată de ce acest produs este o capodoperă în domeniul îngrijirii pielii!

1. Restoring Cream - are textură ușoară și absorbție rapidă

Restoring Cream te întâmpină cu o textură ușoară și catifelată, garantând o absorbție rapidă fără a lăsa urme grase sau senzația de ten încărcat. Desigur, este un aspect esențial pentru toți cei care apreciază senzația de prospetime și lejeritate a pielii după aplicare.

2. Ingrediente puternice, naturale și benefice

Cu un focus deosebit pe ingrediente naturale, Restoring Cream se evidențiază prin adăugarea de extract de acai și rodie, oferind pielii o minunată senzație de hidratare și revigorare. De asemenea, planta Centipeda Cunninghamii, originară din Australia, se alătură formulei pentru a acționa sinergic cu Aloe vera gel, multiplicându-i beneficiile.

3. Calmarea pielii și uniformizarea nuanței

Rezultatele dovedite ale acestei formule includ calmarea pielii, datorită acțiunii sinergice a ingredientelor, iar vitamina B3 și extractul de sfeclă roșie contribuie la uniformizarea nuanței și texturii tenului. Aspectul întinerit devine astfel o realitate.

4. Hidratare intensă și aplicare ușoară

Cu ingrediente precum squalene, esteri din jojoba, glicolipide și ceară de albine, Restoring Cream oferă hidratare intensă și contribuie la o aplicare lină și plăcută a cremei. Tenul tău va străluci de sănătate și vitalitate.

5. Barierea hidratării cutanate - inovație în îngrijirea pielii

Pentru a asigura o hidratare profundă și de lungă durată, am introdus o nouă structură de zaharuri de origine vegetală. Aceasta reprezintă cea mai recentă descoperire în domeniul chimiei și are rolul de a menține intactă bariera hidratării cutanate, oferind pielii tale o protecție optimă.

6. Amestec de uleiuri esențiale antiîmbătrânire

Restoring Cream este completat de un amestec excepțional de uleiuri esențiale cu proprietăți antiîmbătrânire. Lavanda, portocala amară, busuiocul, eucaliptul, coaja de lime și de portocală susțin efectele benefice ale Aloe vera și contribuie la refacerea și întinerirea pielii uscate.

În concluzie, Restoring Cream de la Infinite by Forever nu este doar o cremă antiîmbătrânire obișnuită, ci o experiență autentică de înfrumusețare. Descoperă secretul unei pielii tineri și radiante - începe-ți călătoria către frumusețe cu Restoring Cream!

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Restoring Creme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.