Aloe Cooling Lotion

(1 recenzie ale clientilor)

89.06 lei

Aloe Cooling Lotion beneficii

• Loțiune răcoritoare cu mentol, eucalipt și aloe vera gel
• Hidratează pielea și se masează ușor pe mușchi și articulații
• Oferă o senzație de răcoare puternică
• Ajută la ameliorarea mușchilor obosiți cu efect de răcire
• Ajută la relaxare și recuperare a muschilor dupa antrenament
• Se absoarbe rapid și nu unge pielea

   Noul Aloe Cooling Lotion este inlocuitorul cremei Aloe Heat Lotion !

Aloe Cooling Lotion , crema care te relaxează și îți oferă senzația de răcoare

Aloe Cooling Lotion ușurează senzatia de oboseala a mușchilor și articulațiilor cu prospețimea revitalizantă a gelului de aloe vera, a mentolului și eucaliptului. Formula sa ușoară oferă o senzație de răcorire instantanee, revigorând mușchii stresați de eforturile intense și ajutându-i în procesul de recuperare după antrenament. Masează zonele afectate cu această loțiune eficientă pe bază de aloe și mentol pentru a-ți recăpăta confortul și relaxarea până la sfârșitul zilei!

Mod de aplicare:

Aplicați generos pe zonele musculare stresate și masați. Evitati contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă timp de câteva minute.

Ingrediente

Suc de frunze de aloe barbadensis (gel de aloe vera stabilizat), apă, dimetil sulfonă, mentol, arginină, glicerină, carbomer, dimeticonă, ulei de frunze de eucalipt globulus, limonen, linalol, fenoxietanol, edta disodic, acid caprylyl citric, sorbiu glicol, cambator glicol , hexilenglicol, etilhexilglicerină, alantoină, polisorbat 80, benzoat de sodiu, acid ascorbic, hialuronat de sodiu, ulei de soja glicină, tocoferol, extract de borago officinalis, 1-2-hexandiol, extract de frunze de rosmarinus officinalis.

1 recenzie pentru Aloe Cooling Lotion

  1. Ana

    Am inceput de cateva zile sa o folosesc. Nu mai are mirosul puternic ca Aloe Heat Lotion, se absoarbe rapid in piele si efectul de racorire persista mult timp si genunchiului meu ii place acest lucru.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!