Home » Produse Forever » Deodorant cu Aloe vera

Deodorant cu Aloe vera

41.47 lei

Beneficii Deodorant cu aloe vera

  • Nu conține săruri de aluminiu
  • Nu patează hainele
  • Se poate utiliza imediat după epilare
  • Consistență densă
Cod Produs: 067 Categorie:

Descriere

Deodorant cu Aloe vera- antiperspirant natural

 Cu parfum discret și delicat cu pielea, deodorantul cu Aloe vera oferă o protecție naturală împotriva mirosului neplăcut. Efectul calmant al Aloei vera îngrijeste pielea și nu o irită.  În plus nu conține săruri de aluminiu, deci nu va lăsa pete pe îmbrăcăminte și nici nu va cauza iritații sau roșeață. Cu toții transpirăm și este parte naturală a vieții și mod al corpului de a se detoxifia.

Transpirația reglează temperatura corpului și îl aduce la o stare de echilibru.  Transpirația în sine nu miroase neplăcut. Însă când intră în contact cu bacteriile din piele emană mirosul neplăcut.

De aceea este important să avem grijă ce punem pe piele încât să îi oferim atenție și îngrijire în mod natural. Deodorantul natural Aloe vera nu împiedică pielea să transpire, ci neutralizează mirosul. În plus este prietenos cu mediul înconjurător și la fel de eficient ca orice alt deodorant.

Avantajele acestui deodorant fără aluminiu

Majoritatea produselor antiperspirante conțin aluminiu. Aluminiul din compoziția acestora are rolul de a reduce transpirația, blocând porii. Sărurile de aluminiu se dizolvă în contact cu pielea și se topesc intrând în pori blocând astfel transpirația. Medicii și dermatologii recomandă folosirea în cazul unor condiții medicale care provoacă transpirație excesivă.

Iată avantajele folosirii deodorantului cu aloe vera:

-Perfect pentru toate tipurile de piele, chiar și pielea sensibilă

-Textura bogată și hidratantă

-Nu pătează hainele

-Potrivit și pentru vegetarieni și vegani

-Fără gluten

-Fără aluminiu

 Spray deodorant sau deo stick?

Alegerea tipului de deodorant este o preferință personală.

Deodorantele stick au avantajul că au dimensiuni reduse, le poți lua în geantă. În plus sunt acceptabile și în avion. Totodată oferă controlul suprafeței pe care sunt aplicate.

Deodorantele spray au o reputație mai proastă pentru că poluează mediul și afectează stratul de ozon. Totodată pot afecta și irita pielea, în plus nu oferă control asupra zonei pe care se aplică.

 Este sigur de folosit ca deodorant la copii?

Chiar și înainte de a începe pubertatea copiii încep să dezvolte miros neplăcut când transpiră. De obicei în jurul vârstei de 9-14 ani dar poate fi și mai devreme.

Deodorantul cu Aloe este sigur de folosit pentru copii, protejându-i de mirosurile neplăcute. Nu conține aluminiu deci este potrivit pentru pielea sensibilă a acestora. Lasă o senzație proaspată și fresh pentru mult timp și fără miros de transpirație.

Nu are limită de vârstă, deci este potrivit și pentru copii. Iar igiena este bine să fie abordată încă de la cele mai mici vârste, fiind un obicei important.

Ca toate celelalte produse Forever, deodorantul cu aloe vera este realizat cu gel pur de Aloe vera din frunze de Aloe, crescute în culturi controlate. Pe lângă Aloe vera include apă purificată și un parfum discret. Deci conține doar ingrediente naturale, având o aroma discretă și plăcută.

Deodorantul cu Aloe este ușor de aplicat, are forma practică si textura plăcută pe piele fiind aliatul perfect în orice situație.