Home » Produse Forever » Gentleman’s Pride

Gentleman’s Pride

86.06 lei

Beneficii Gentlema`s Pride After Shave

  • After-shave și balsam pentru ten
  • Nu conține alcool
  • Acțiune hidratantă și calmantă
  • Notă proaspătă, masculină, unică
  • Senzație răcoroasă și proaspătă
  • Îngrijirea pielii după bărbierit
Cod Produs: 070 Categorie:

Descriere

Gentleman’s pride After shave bărbați 

Un bărbierit eficient depinde de lamele și aparatele de ras, dar secretul unui ten proaspăt și curat ține de îngrijirea pielii de după bărbierit.  Oferă-ți îngrijire naturală cu after shave-ul  Gentelman’s pride. Acesta conține un mix exclusiv de ingrediente, care oferă o senzație răcoroasă, lăsând un parfum fresh, sofisticat și masculin.

Având la bază aloe vera pură plus alte ingrediente pentru îngrijirea pielii,  aftershave-ul va oferi confort, revigorare si o senzație proaspătă pentru mult timp.

-Aloe vera: este cea mai bună opțiune pentru recuperarea pielii după bărbierit. Gelul de aloe vera este un puternic hidratant, având rol de regenerare și îngrijire a epidermei. În plus lasă senzația de proaspăt și curat, tenul rămânând hidratat și relaxat.

-Rozmarin: oferă protecție antibacteriană tenului sensibil după bărbierit, eliminând roșeața și împiedicând congestionarea porilor. Oferă acel aspect radiant și luminos, stimulând circulația sanguină.

-Vitamina E: are rol emolient și hidratant, în plus are acțiune antioxidantă, fiind de ajutor împotriva îmbătrânirii. Astfel tenul bărbierit va rămâne moale si catifelat.

-Castravete: este bogat in minerale si vitaminele A, B, C și E, având un efect de calmare asupra pielii și de reducere a iritațiilor. Totodată revitalizează pielea delicată oferind un aspect proaspăt și curat. 

Cosmeticele pentru bărbați- din ce în ce mai căutate

 Bărbații au nevoie de îngrijire specifică pielii lor, diferită de cea a femeilor. În principiu datorită părului facial care face pielea mai groasă și circulația sanguină în zonă mai bună.

Bărbații au tenul mai gras de cele mai multe ori așa că au nevoie de produse de îngrijire specifice. În plus pielea bărbaților nu este expusă circuitului hormonal al femeilor.

Datorită bărbieritului aceștia au nevoie de produse care sa nu înfunde porii și care să nu cauzeze iritații sau roșeață. Se pare că tenul bărbaților secretă mai mult colagen decat al femeilor deci procesul de îmbătrânire este diferit.

De aceea este importantă investiția în produse de calitate speciale pentru tenul masculin.

De ce spuma de ras nu este de ajuns pentru îngrijire

Odată cu bărbieritul se exfoliază și pielea și sunt îndepărtate celulele moarte.

Astfel bărbieritul poate cauza iritații, zgârieturi și chiar arsuri pe față sau gât. Spuma de ras nu are suficiente ingrediente pentru a îngriji pielea și după ras, și poate lăsa acea senzație de piele uscată.

Dar after shave-ul Gentleman’s pride datorită formulei speciale nu usucă pielea, având în compoziție rozmarin, vitamina E și castravete, împreuna cu aloe și hialuronat de sodiu pentru a calma și hidrata în profunzime pielea.

 Gentleman’s pride te ajută să te simți în fiecare zi încrezător și confortabil, fiind noua generație de îngrijire a pielii dezvoltată exclusiv pentru bărbați.

 De ce și bărbații au nevoie de loțiune pentru ten

Și bărbații sunt expuși procesului de îmbătrânire. Odată cu trecerea timpului pielea își pierde elasticitatea, deci sunt necesare produse speciale hidratante, cu vitamine și alți nutrienți.  Unele produse din gama de bărbierit conțin aceste ingrediente, alți bărbați preferă o loțiune separată. Însă și bărbații trebuie să folosească zilnic o cremă sau loțiune pentru îngrijire.

Aftershave-ul Gentleman’s pride conține pe lângă Aloe vera ingrediente hidrantante și cu rol de hrănire a pielii în profunzime, deci ajută la îngrijirea tenului.