Home » Produse Forever » Awakening Eye Cream

Awakening Eye Cream

102.91 lei

Beneficii Awakening Eye Cream

  • Diminueaza aspectul ridurilor si cearcanelor
  • Pielea sensibila din jurul ochilor este hidratata si intinerita
Cod Produs: 561 Categorie:

Descriere

Awakening Eye Cream, înfrumusețează pielea din zona ochilor.

Awakenin Eye Cream crema pentru ochi care te uimeste la trezire folosește ingrediente cu peptide pentru a îmbunătăți zonele sensibile din jurul ochilor și pentru a reduce vizibil aspectul ridurilor, liniilor fine și a cearcănelor. Butilenglicolul și extractul de arbore de mătase conținute netezesc și regenerează pielea într-un timp scurt și lasă zona ochilor să strălucească.

Odată cu crema pentru zona ochilor , am declarat război micilor riduri din jurul zonei sensibile ale ochilor pe care sa o recuperam în timp util. Gelul pur de aloe vera și peptidele regenerează pielea sensibilă din jurul ochilor.

Sfatul nostru pentru ochi frumoși

Pielea din jurul ochilor este deosebit de subțire și sensibilă. Sunt acolo glande sebacee și țesutul adipos de susținere? Nici unul! Prin urmare, această zonă de piele sensibilă are nevoie de propria ei îngrijire bogată. Crema pentru ochi  are un efect special aici: ingredientele cu peptide asigură „efectul de trezire”. Awakening Eye Cream îmbunătățește aspectul liniilor fine din jurul zonei ochilor și este, de asemenea, o cremă pentru  combaterea cearcănelor.

Formula revoluționară

Un colagen unic susține formarea naturală a colagenului și vizează hidratarea și stabilitatea optimă a pielii. Unul dintre ingredientele noastre revoluționare este butilenglicolul. Reduce aspectul ochilor umflați și al cercurilor întunecate în mai puțin de 15 zile. Un alt ingredient inovator este extractul de arbore de mătase cu darutozidă. Este unul dintre primele de acest gen care prezintă proprietăți de lifting pe pleoapele superioare căzute. Gelul pur de aloe vera cu 36% din crema pentru zona ochilor oferă, de asemenea, zonei sensibile ale ochilor multă umiditate.