Home » Produse Forever » Forever Focus

Forever Focus

432.50 lei

     Beneficii Forever Focus

  • conține un amestec unic și puternic de plante, vitamine și minerale
  • te ajută să te menții în formă, sa fii productiv
  • contribuie la menținerea performanței mentale optime, asigurând protecție naturală împotriva efectelor stresului
  • favorizează concentrarea, energia și claritatea mentală, vigilența și memoria
Cod Produs: 622 Categorie:

Descriere

Menține-ți concentrarea cu Forever Focus, supliment pentru memorie !

  Ziua este plină de momente care te pot distrage. Fie că studiezi, lucrezi sau doar încerci să faci ceva în casă care necesită activitate mentală, lucruri noi apar mereu pentru a-ți distrage atenția. Suntem întrerupți în medie la fiecare zece minute. Și de fiecare dată când ne pierdem concentrarea, este nevoie de un timp pentru ca gândurile noastre să revină pe drumul cel bun. Ai nevoie de un supliment alimentar pentru memorie, iar Forever Focus se concentrează pe deplin pe creșterea capacității de concentrare și performanță.

 Beneficii Forever Focus?

Forever Focus este un supliment alimentar pentru memorie, mai ales pentru adulți, special conceput pentru a creste atenția și concentrarea. Deoarece Forever Focus conține vitaminele B6 si B12, care contribuie la reducerea oboselii , este potrivită pentru oricine dorește sa ducă un stil de viață activ și să rămână alert toată ziua.

Performanța mentală cu Focus

Acidul pantotenic, sau vitamina B5, este o vitamină solubilă în apă care apare în toate celulele (prefixul panto înseamnă „toate” în greacă). Contribuie la metabolismul normal de producere a energiei și la capacitățile de performanță mentală, adică la capacitatea noastră de a gândi și de a învața lucruri noi. Pe langă acidul pantotenic, Forever Focus conține și vitaminele B6 și B12. Acestea contribuie la funcția psihologică normală și la reducerea oboselii . Focus conține, de asemenea, citicolină (Cognizin), cunoscută și sub denumirea de CDP-colină, care este o formă specială a nutrienților esențiali colină. Colina este legată de vitaminele B.

Un mineral imbatabil

Focus conține zinc mineral, care contribuie la funcția cognitivă normală. Funcția cognitivă se referă la memorie, concentrare și capacitatea de rezolvare a problemelor. Ingredientele  Forever Focus conțin o mare varietate de extracte din plante botanice de înaltă calitate, cum ar fi extracte de ceai verde și frunze de ginkgo biloba, extract de semințe de guarana, extract de radacină de rodiola și extract de ierburi de bacopa. Guarana conține aproximativ de două ori mai multă cofeină decat boabele de cafea.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Focus”