...

Deep Moisturizing Cream

165.23 lei

Beneficii Deep Moisturizing Cream

 • Hidratare de exceptie, chiar pentru cele mai deshidratate tenuri
 • Contine extract din scoarta de pin pentru combaterea actiunii radicalilor liberi
 • Contribuie la refacerea si mentinerea tineretii tenului
Cod Produs: 311 Categorie:

Deep Moisturizing Creme produsă de Forever Living este un produs de îngrijire a pielii ce se evidențiază prin beneficiile sale remarcabile și ingredientele de calitate. Dacă îți dorești să ai o piele sănătoasă și frumoasă, acest produs este alegerea perfectă.

Beneficii Deep Moisturizing Creme

Această cremă de hidratare profundă oferă numeroase beneficii pentru sănătatea și frumusețea pielii tale:

 • Hidratare profundă: Cu ajutorul gelului de aloe pur obținut din culturile proprii ale companiei Forever Living, această cremă hrănește pielea cu o hidratare naturală și profundă. Aloe vera este cunoscută pentru abilitatea sa de a menține pielea bine hidratată.
 • Restaurarea texturii pielii: Ceramidele din compoziție completează efectele puternice ale aloe vera, contribuind la restaurarea texturii pielii și la sporirea elasticității acesteia. Aceasta înseamnă o piele mai netedă și mai suplă.
 • Protecție antioxidantă: Extractul de scoarță de pin adăugat în formulă conține antioxidanți care luptă împotriva stresorilor ambientali. Acest lucru ajută la protejarea colagenului pielii și la menținerea unui aspect tânăr la pielii.
 • Redarea aspectului tineresc: Ingredientul puternic, palmitoyl tripeptide-5, este o peptidă care ajută la estomparea ridurilor și îmbunătățirea texturii pielii. Acest lucru înseamnă o piele mai netedă și mai radiantă.

Ingrediente Cheie

Deep Moisturizing Creme de la Forever Living conține ingrediente de înaltă calitate, precum:

 • Aloe Vera gel pur: Gelul de aloe vera pur din propriile culturi ale Forever Living oferă hidratare profundă și nutriție pielii.
 • Ceramide: Aceste componente ajută la restabilirea și menținerea barierei naturale a pielii, contribuind la hidratarea și textura sănătoasă a acesteia.
 • Extract de scoarță de pin: Conține antioxidanți puternici care protejează pielea împotriva stresorilor din mediul inconjurător și susțin producția de colagen.
 • Palmitoyl Tripeptide-5: Un ingredient eficient în reducerea ridurilor și în îmbunătățirea aspectului pielii.

Mod de Utilizare

Pentru a beneficia la maximum de efectele acestei creme hidratante, recomandăm utilizarea zilnică, dimineața și/sau seara. Aplică-o pe pielea curată și masajează ușor în mișcări circulare pentru a permite absorția completă.

Deep Moisturizing Creme de la Forever Living este o alegere excelentă pentru cei care își doresc o piele sănătoasă și frumoasă. Cu ingrediente de calitate și beneficii remarcabile, această cremă se evidențiază în îngrijirea pielii. Nu uita să adaugi acest produs în rutina ta de îngrijire pentru a obține o piele radiantă și tânără.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deep Moisturizing Cream”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.