Forever Bee Propolis

194.85 lei

Beneficii Forever Bee Propolis

  • Imunostimulator natural
  • Imbogatit cu laptisor de matca
  • Contine 22 de aminoacizi si complexul vitaminei B

 

Cod Produs: 027 Categorie:

In Forever Bee Propolis gasesti tot ce e mai bun in stup 

 Propolisul este o substanță rășinoasă, cu miros picant. Este colectat de albine pentru a proteja stupul de microorganisme, bacterii și viruși. Forever Bee Propolis a combinat acest propolis cu miere și lăptișor de matcă într-o formulă inovatoare, combinând tot ce este mai bun din stup pentru suplimentarea nutritivă zilnică în Forever Bee Propolis.

Propolisul este colectat de albine pentru a proteja stupul de microorganisme, bacterii și viruși.

Întarire naturala cu propolis Forever

Vechii egipteni foloseau substanța rășinoasă, cu miros picant, din mugurii florali și rănile copacilor pentru îngrijirea pielii și o consumau pentru a se întări.

UN CADOU DE LA NATURĂ

Bucurați-vă de viață la maxim și obțineți sprijin valoros de la Bee Propolis Forever un produs natural apicol - un cadou de la natură. Simte-te din nou puternic cu polenul de propolis.

Forever Bee Propolis este un supliment natural realizat din materialul creat de albine pentru a-și fortifica și proteja stupul. S-a descoperit că această substanță naturală ajută la creșterea imunității și la combaterea efectelor radicalilor liberi.

DESCRIERE

Întărește-ți corpul precum albinele întăresc stupul

  • Sprijină apărarea organismului
  • Conține compuși nutritivi naturali
  • Masticabil și ușor de digerat
  • Prietenos pentru vegetarieni

Ce este propolisul

Propolisul este un supliment natural realizat din substanța folosită de albine pentru a-și fortifica și proteja stupul. Albinele adună frunze, muguri și coaja copacilor și creează propolis pentru a proteja stupul de amenințările exterioare. De asemenea, conține compuși nutriționali naturali care ajută la fortificarea corpului uman.

Forever Bee Propolis beneficii

Formula noastră din Forever Bee Propolis reunește toate beneficiile propolisului într-o tabletă masticabilă care este ușor digerabilă și absorbită.

Cercetările au arătat că substanțele pe care le folosesc albinele pentru a proteja colonia pot susține și apărarea naturală a organismului. Propolisul de albine este, de asemenea, o sursă naturală de flavonoide, aceeași nutriție găsită în fructe și legume.

Oamenii adună propolis din stup de mii de ani. Asirienii și grecii consumau propolis pentru a promova sănătatea.

Forever Bee Propolis vă oferă nutriția cheie direct din stup. Folosim ingrediente naturale fără coloranți sau arome artificiale adăugate. Atunci când este luat cu Forever Bee Pollen, vă poate ajuta să obțineți energia naturală de care aveți nevoie pentru a susține un stil de viață sănătos și activ.

Forever Bee Propolis pret

Foloseste  Forever Bee Propolis alaturi de alte produse Forever la un pret redus de 5% chiar de la prima comanda. Acceseaza pagina Cum cumpar si creaza-ti contul tau de client pentru a beneficia de urmatoarea reducere de 30%.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Bee Propolis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!