...

Forever Royal Jelly

201.55 lei

Forever Royal Jelly Beneficii

  • Unul dintre cele mai complete alimente
  • Usor absorbabil si asimilabil
  • Nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali
Cod Produs: 036 Categorie:

Forever Royal Jelly  pe bază de lăptișor de matcă

Lăptișorul de matcă este o adevărată minune a naturii, care stimulează sistemul imunitar, este bogat în enzime și tonifică întregul corp. 

Este un produs apicol complet, cu cel mai bogat conținut nutritiv din lume, motiv pentru care este denumit și superaliment. 

Forever Royal Jelly este formula sub forma de capsule a lăptișorului de matcă, înglobează toate aceste beneficii pentru a fi la îndemână și ușor de administrat.

Lăptișorul de matcă este un lichid prețios cu care se hrănesc albinele larve în primele zile de viață. Doar albina regină consumă lăptișor de matcă toată viața, motiv pentru care poate trăi până la 5 ani spre deosebire de durata medie de viață a unei albine obișnuite, care este de 45 zile. 

Tocmai de aceea lăptișorul de matcă este recomandat și copiilor în perioada de creștere. 

Royal Jelly Forever beneficii

Înainte de a vorbi despre Royal Jelly Forever si beneficiile sale este important de amintit că lăptișorul de matcă din acest produs este colectat numai din zone care nu sunt afectate de poluare și oferă condiții optime pentru stupi. Imediat după colectare este congelat, pentru a nu afecta compoziția acestuia și a nu diminua vitaminele, mineralele și enzimele din compoziție. Totodată în acest mod se elimină excesul de apă.

Excelent tonic imunitar: datorită vitaminelor A, C, D și E din compoziție susține corpul să facă față infecțiilor și să prevină răcelile sau alte afecțiuni.

Echilibreaza colesterolul: având vitamina B5 în compoziție, favorizează sinteza și metabolismul proteinelor, lipidelor, a carbohidraților și anumitor hormoni.

Reglează tensiunea: datorită peptidelor din compoziție și a proteinelor, lăptișorul de matcă protejează sănătatea inimii, dilatând vasele de sânge.

Susține memoria: fiind ideal și pentru elevi sau persoanele stresate ,care au nevoie de atenție și concentrare. 

Antioxidant: conține toți amioacizii esențiali și ne-esențiali, dar și cupru, calciu, fier, potasiu, fosfor, sulf și siliciu. Aceștia luptă cu radicalii liberi- cauza inflamației în corp și a majorității bolilor cronice.

Benefic în diabet: contribuie la scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Elixir al tinereții: stimulează producția de colagen, oferind un aspect sănătos și elastic al pielii. 

Tonic psihic și mental: de ajutor în depresii, oferind energie, somn odihnitor și apetit alimentar. 

Forever Royal Jelly, pareri și mod de administrare

Despre Forever royal jelly parerile si recenziile sunt numai de bine, tocmai pentru că este o formulă completă, care conține 250 mg de lăptișor de matcă pulbere. În această formulă este ușor de asimilat și absorbit în corp. 

Are gust natural de portocală și se recomandă administrarea sublingual a 2-3 capsule pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă.

Nu conține coloranți, conservați sau alte arome artificiale, forma de prezentare fiind de flacon cu 60 capsule.

Sănătatea este de neprețuit și cu toții ne dorim să avem aproape produse din natură, cât mai complete și care să ne susțină să ne bucurăm de viață și de cei dragi. Iar Forever Royal Jelly  poate fi aliatul de nădejde, pentru toată familia.

Forever Royal Jelly pret

Compara cantitatea de laptisor de matca din produsul Forever Royal Jelly cu alte produse concurente de pe piata si sigur vei observa ca produsul nostru are un pret foarte bun, avand in vedere cantitatea mare de laptisor de matca per pastila - 250 mg.

 

1 recenzie pentru Forever Royal Jelly

  1. Nicolae V.

    Are efect revitalizant pentru organism, calmant pentru cei stresati sau nervosi. Stimulator pentru cei care vor sa desfasoare o activitate intensa, intelectuala, pentru cei care invata pentru examene

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.