Home » Produse Forever » Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion

86.06 lei

Beneficii Aloe Moisturizing Lotion

  • Emulsie hidratantă pentru față și corp
  • Excelentă cremă de mâini
  • Textură onctuoasă
Cod Produs: 063 Categorie:

Descriere

Aloe Moisturizing Lotion , crema hidratantă care te va face să uiți că ai avut pielea uscată .

Aloe Moisturizing Lotion, este una din cele mai bune creme hidratante pentru față și corp cu un parfum subtil care îți va transforma pielea uscată în una moale și catifelată. Cu ea îți asiguri o porție suplimentară de hidratare cu un parfum subtil pentru față și pentru tot  corpul.

 Potrivită în special pentru pielea deshidratată.

Aloe Moisturizing Lotion ,uniformizează repede primele riduri care apar, datorită  combinației eficiente de aloe vera cu elastină, colagen, jojoba și ulei de miez de caise.

Loțiune hidratantă cu aloe vera

Loțiunea cu aloe vera îmbunătațeste absorbția de apă și mărește considerabil elasticitatea pielii. Zonele uscate în special de pe mâini, coate sau genunchi reacționează rapid dupa acestă  porție suplimentară de hidratare , si pielea din acesta zonă recapătă un aspect plăcut, de piele sănătoasă.

O loțiune hidratantă potrivită pentru oricine

Pielea ta beneficiază în primul rând de puterea plantei aloe vera. Loțiunea protejează foarte bine împotriva intemperiilor și a influențelor negative a mediului înconjurator. Uniformizează primele riduri și optimizează elasticitatea pielii. Ideal după baie sau saună. Potrivit în special pentru pielea copiilor și tinerilor. Pentru o piele frumoasă, delicată si catifelată.

 Ai grijă de pielea ta

Ştii cu adevărat de ce pielea este atât de importantă? Cel mai mare organ al tău este,un strat protector important pentru corpul tău, pielea. Structura pielii se poate dezechilibra din cauza influențelor mediului înconjurător, creșterii vârstei sau modificărilor hormonale. Prin urmare, este deosebit de important să oferi pielii tale o loțiune hidratantă care o va ajuta să lupte cu aceste dezechilibre și tu să ai o piele hidratată , frumoasă și sănătoasă, FOLOSEȘTE CU ÎNCREDERE ALOE MOISTURIZING LOȚION .

 

Aplicare: Aplicați lotiunea hidratantă cu Aloe pe zonele dorite de piele de câteva ori pe zi.

SFAT: Ideal ca bază de machiaj.