...

Vitolize Women

172.33 lei

Vitolize Women beneficii

  • Ajută la menținerea sănătații sistemelor urinar și reproducător.
  • Furnizeaza nutrienți importanți pentru menținerea echilibrului hormonal.
  • Ajută la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi.
  • Asigură o stare generală de bine.
Cod Produs: 375 Categorie:

Vitolize Women , suplimentul alimentar special pentru femei

   Vitolize Women ,supliment alimentar care conține vitamine, minerale și oligoelemente și este suplimentul alimentar creat de Forever Living special adaptat nevoilor femeilor. În compoziția acestuia găsim o combinație de extracte de înaltă calitate din merișor, măr , boabe de schisandra și floarea pasiunii. Vitolize Women a fost special creat pentru a ușura situația prin care trec femeile la menopauză. În afară de exerciții fizice adecvate, o dietă sănătoasă și variată , femeile de peste 40 de ani au nevoie și de substanțe decisive pe care acest produs le pune la dispozitie. Așa cum am mai menționat, creat special pentru femei, el conține tot necesarul zilnic de vitamine C, D, E, B6, B9 SI B12 la care sa mai adăugat magneziu și fier. Aceste substanțe sunt foarte importante în timpul menopauzei.

Metabolismul trebuie stimulat

După 40 de ani activitatea organismului se schimbă, începi să te îngrași deși nu ai schimbat nimic în obiceiurile tale. Știi care este motivul ? Metabolismul tău încetinește. Vitolize Women prin substanțele vitale conținute ajută la reducerea oboselii , obținerea unui metabolism normal și la reducerea stresului oxidativ al celulelor.

Recomandăm că aceste suplimente să fie consumate în apropierea meselor pentru a crește biodisponibilitatea organismului în absorbția lor .

.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitolize Women”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.