Forever Active Pro B

199.47 lei

Forever Active Pro-B beneficii

  • – 8 miliarde de probiotice în compoziție
  • – conține un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice
  • – susține sănătatea sistemului digestiv, sporeste absorția nutrienților
  • – susține funcția imunitară
  • – conține fibre prebiotice care au rolul de a susține depozitarea și transportarea probioticelor în intestine
    – ambalaj unicat, ce controlează nivelul de umiditate și protejează bacteriile active
Cod Produs: 610 Categorie:

Cu Forever Active Pro B, tubul tău digestiv este invadat de peste 8 miliarde de bacterii bune

Forever Active Pro B este un probiotic care a fost creat de Forever Living pentru un stil de viață sănătos! Cu peste 8 miliarde de bacterii bune in compoziție, conține tipuri de bacterii care au fost selectate datorită abilității lor de a ajunge în intestine și de a reface rapid flora intestinală.

Sprijiniți funcționarea sistemului dumneavoastră digestiv cu Active Pro B Forever, un produs de top mondial.
Cu o combinație de proprietăți de 6 tulpini diferite, Active Pro B Forever asigură 8 miliarde de bacterii bune (Lactobacili și Bifidobacterii) pe doză și utilizează o tehnologie exclusivă (cryo protection technology) care protejează aceste probiotice fragile în timpul procesului de fabricație și de-a lungul perioadei de valabilitate cât și la trecerea prin mediul acid din stomac și de a ajunge vii în intestinele noastre.

Fără urme de soia și fără alergeni. Este folosit un mod de ambalare unic, prin tehnologia Vial, care controlează nivelul de umiditate și protejează bacteriile active. Este unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare de acest fel.

 Folosire - luați zilnic o capsulă cu apa cu 30 minute înainte de masa sau cu 2 ore dupa ce ați servit masa.
Forever Active Pro B face parte din pachetul de produse Start Your Journey Pack .
Tot ce trebuie să știi despre digestie sănătoasă cu Forever Active Pro B

Forever Active Pro B și funcționarea sistemului digestiv

Rolul sistemului digestiv este de a descompune alimentele în componentele lor chimice carbohidrați, proteine și grăsimi) pentru a putea fi mai ușor absorbite ca nutrienți și folosiți pentru energie și regenerare celulară.

Un sistem digestiv sănătos poate produce enzime digestive, inclusiv bacterii intestinale benefice, care absorb eficient nutrienții și previn dezvoltarea bacteriilor dăunătoare, eliminând în același timp toxinele și substanțele nedorite.
Asta înseamnă că procesează alimentele și elimină eficient deșeurile.

În intestinul gros sunt cele mai multe bacterii, iar microbiomul intestinal este responsabil cu extragerea și stocarea energiei prin alimentație, cu efecte asupra metabolismului.

Forever Active Pro B conține peste 8 miliarde de bacterii benefice fiind de mare ajutor sănătății digestive.

Iată semnele unei digestii precare:
-Vitalitate scăzută
-Somn întrerupt sau agitat
-Pete sau alte probleme ale pielii
-Dureri abdominale
-Imunitate scăzută
-Gaze intestinale și balonare
-Stare emoțională proastă
-Acumulare de kilograme nedorite.

Ce gasim in acest probiotic Forever Activ Pro B ?

Probioticul Forever Active Pro B, conține acele bacterii benefice care se regăsesc în mod natural în corpul nostru. Când apare o infecție sau un dezechilibru, în corp există mai multe bacterii dăunătoare decât benefice. Folosirea suplimentelor cu probiotice este o modalitate simplă de a adăuga bacterii benefice în corp.

Principala sarcină a probioticelor sau a bacteriilor bune este sa mențină un echilibru sănătos în flora noastră intestinală. Gândiți-vă ca este un mod al corpului de a fi neutru. Când organismul este în dezechilibru bacteriile rele se înmulțesc. În acest punct bacteriile bune lucrează pentru a restabili echilibrul, ajutând în vindecare

Probioticele se pot găsi și în anumite alimente fermentate cum este iaurtul sau murăturile.
Practic, bacteriile bune ne mențin sănătoși, susținând funcția imunitară și controlând inflamația iar acest probiotic Activ Pro B Forever înglobează toate aceste beneficii.

Factori care afecteză digestia și beneficiile Forever Active Pro B

Consumul de antibiotice dar și stilul de viață sau stresul pot modifica flora intestinală, ceea ce conduce la creșterea excesivă a bacteriilor dăunătoare. Consecințele pot fi dereglări ale greutății corporale și tulburări de sănătate.
Digestia poate fi afectată de:
-Alimentație
-Fumat
-Dezechilibrul bacteriilor din intestine
-Anumite boli sau condiții de sănătate
-Stilul de viață haotic sau dezorganizat
-Stresul și problemele emoționale.
-Intoleranța la anumite alimente.

Re-echilibrarea florei intestinale are loc în mod natural în corpul nostru și dacă avem un echilibru în stil de viață și alimentație, suplimentarea poate să nu fie necesară. Însă cum acest lucru este destul de rar sau aproape imposibil, suplimentele cu probiotice cum este Forever Active Pro B, este alegerea optimă, mai ales când organismul este slăbit sau își revine dupa cure de medicamente și antibiotice.

Cum ne ajută Active Pro B Forever :

Active Pro B Forever este mai mult decât un probiotic, având si componenta de prebiotic deci este un supliment complex care:
-Ajută corpul să digere alimentele
-Ține sub control bacteriile rele
-Susține imunitatea
-Ajută în absorbția medicamentelor

Pe langă toate acestea poate ameliora simptomele:
-Diareei
-Constipației
-Sindromul colonului iritabi
-Candida
-Infecții ale tractului urinar
-Eczema.

Ce este Forever Active Pro B

Forever Active Pro B este o formulă unică ce include șase tulpini de bacterii benefice, Lactobacili și Bifidobacterii și peste opt miliarde de colonii pentru fiecare doză. Acestea sunt binecunoscute pentru abilitatea de a ajunge rapid în intestine si de a spori absorbtia nutrienților, susținând imunitatea. Tulpinile selectate lucrează în sinergie pentru a se completa și a optimiza la maxim tranzitul intestinal.

Pe lângă probiotice, conține și fibre prebiotice, cu rol important în transportul probioticelor în intestine. Provenind din fructe, fibrele contribuie la fermentarea probioticelor și le conduce acolo unde organismul are nevoie.
Forever Active Pro B se combina ideal cu Aloe Vera Gel, care creează și dezvoltă un mediu ideal de creștere a probioticelor.

Studii și referințe:
-Your Digestive System & How it Works https://www.niddk.nih.gov/health-information/digestive-diseases/digestive-system-how-it-works
-Impacts of Gut Bacteria on Human Health and Diseases https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4425030/
-Digestive system-related pathophysiological symptoms of Sasang typology: Systematic review https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5481684/
-Stress and the gut: pathophysiology, clinical consequences, diagnostic approach and treatment options https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22314561/
-Relevance of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Plasminogen Binding Activity in the Human Gastrointestinal Microenvironment https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3187096/

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Active Pro B”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!