Vitolize Men

162.84 lei

Forever Vitolize Men beneficii

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar
  • Asigură protecție împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
  • Conține, în doza zilnică recomandată, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalentă cu cea dintr-un fruct de rodie
  • Ajută la menținerea sănătații prostatei
Cod Produs: 374 Categorie:

Vitolize Men - un supliment special pentru barbati

Vitolize Men este un blend special creat pentru bărbați și nevoile acestora. Conține un mix de vitamine și minerale, încât să ofere energie și vitalitate bărbaților de toate vârstele: vitamina B6, vitamina C, D și E, zinc, seleniu, licopen, extract de rodie. Acest amestec extrem de eficient de extrase vegetale puternice, vitamine, minerale și antioxidanți care susțin sănătatea tractului urinar și funcționarea optimă a prostatei. 

Vitolize Man Forever si nevoile principale masculine

Indiferent de vârstă nevoile principale masculine pe care le acoperă Vitolize Man Forever sunt:

Fertilitatea și reproducerea: acest supliment conține seleniu, care susține formarea spermatozoizilor și zinc care contribuie la sănătatea aparatului reproducător și menținerea unui nivel optim de testosteron. Vitamina B6 din compoziție contribuie la reglarea activității hormonale.

Vitalitate, mușchi și oase: atât vitamina C cât și vitamina B6 contribuie la diminuarea oboselii și epuizării. Adaosul de vitamina D ajută în absorbția și utilizarea calciului și fosforului, dar și în menținerea funcționării normale a musculaturii, oaselor și dinților. 

Metabolism, sistem nervos și imunitate: vitamina C și vitamina B6 din compoziție susțin metabolismul atât în mișcare cât și în repaos, la fel ca și funcționarea optimă a sistemului nervos și imunitar. 

Piele, păr și unghii: vitamina C susține formarea colagenului, pentru o piele frumoasă, vase de sânge sănătoase, dinți și gingii. Împreună cu vitamina E și seleniu, vitamina C contribuie la protejarea de stresul oxidativ. Zincul ajută și la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor. 

Tratament prostata cu Forever

Sănătatea prostatei este esențială pentru bărbați și poate fi o problemă mai ales odată cu înaintarea în vârstă. Odată cu înaintarea în vârstă prostata tinde să se mărească, provocând dificultăți în urinare. Aceste simptome pot începe și de la 30-40 ani, însă cu adevărat deranjante pot fi mult mai târziu în viață. De aceea prevenția din timp printr-un tratament pentru prostata din ingrediente naturale cum este și Vitolize Men Forever poate preveni neplăcerile de mai târziu

Vitolize Forever si testosteronul

Testosteronul este un hormon extrem de important pentru bărbați, care încă de la 20 de ani îi ajută în menținerea musculaturii și a unei dispoziții echilibrate. Testosteronul este direct implicat în creșterea musculară, iar odată cu înaintarea în vârstă se află în scădere, astfel că masa musculară scade și crește implicit masa grăsimilor acumulate, crescând astfel riscul de obezitate. Pentru a păstra cât mai bine sănătatea fizică și mentală, alături de o alimentație și stil de viață echilibrate, Vitolize Forever Men oferă nutrienți esențiali care susțin organismul. 

Vitolize prospect extras din camara naturii

Pe lângă toate vitaminele și mineralele amintite, Vitolize Men include pe prospect licopen, ulei de semințe de dovleac și ulei de măsline dar și rodie. Licopenul este un carotenoid cu proprietăți antioxidante, care se găsește în fructele colorate. Extractul de rodie este binecunoscut pentru lupta împotriva disfuncțiilor erectile și în prevenirea bolilor de prostată. 

Cu doar două capsule pe zi, bărbații își pot menține sănătatea și vitalitatea întregului organism, mai ales a prostatei, o dispoziție bună, în timp ce previn îmbătrânirea și problemele masculine asociate.

.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitolize Men”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!