Home » Produse Forever » Vitolize Men

Vitolize Men

155.06 lei

Beneficii Vitolize Men

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar
  • Asigură protecție împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
  • Conține, în doza zilnică recomandată, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalentă cu cea dintr-un fruct de rodie
  • Ajută la menținerea sănătații prostatei
Cod Produs: 374 Categorie:

Descriere

Vitolize Men, supliment alimentar special pentru bărbați.

Vitolize Men, suplimentul alimentar conceput de Forever Living și special adaptat pentru nevoile bărbaților cu conținut vital de vitamine și oligoelemente. Împreună cu o dietă potrivită acesta poate contribui la o formă bună, odată cu înaintarea in vărstă.

 SPORTUL DE ANDURANȚĂ ȘI NUTRIȚIA E CHEIA PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ

Cu ingrediente naturale de înaltă calitate procesate la un înalt nivel de calitate, cum ar fi zincul și seleniul, Vitolize Men, contribuie la menținerea nivelului de testosteron și la formarea normală a spermei. Pentru creșterea vitalitații este nevoie și de o dietă sănătoasă în combinație cu exerciții fizice.

PERFECT PENTRU BĂRBAȚI

Ingredientele folosite în produs au o biodisponibilate crescută dacă sunt folosite în apropierea meselor. Pentru stilul tău de viață sănătos acest produs a adunat tot ce este mai bun în natură.

Mod de utilizare: luați o capsulă de două ori pe zi cu suficient lichid. Vă rugăm să rețineți: extractele de plante foarte concentrate au un miros intens picant.