...

Forever Multi Maca

146.76 lei

Forever Multi-Maca beneficii

  • Cunoscut ca stimulent sexual al incașilor
  • Poate favoriza libidoul, vitalitatea și energia
Cod Produs: 215 Categorie:

Forever Multi Maca - Supliment alimentar pentru vitalitate, potență si energie

Forever Multi-Maca își extrage puterea benefică asupra organismului dintr-o planta anuală (Lepidium meyenii) ce se cultivă în ținutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemanatoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important.

În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forță și rezistență.

Conchistadorii spanioli au numit-o stimulentul sexual al incașilor. Astazi Maca este cunoscută ca ginseng peruvian. Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potența sexuala și energia.

Forever Multi Maca beneficii

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-și menține vitalitatea, a preveni oboseala și a atenua efectul stresului.

Femeile din  Peru consumă Maca de la varsta de trei ani și rămân puternice, fertile, productive și au o vitalitate imensă până la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru rezultate maxime, trebuie consumată zilnic.

Rădăcina uscată de Maca are o valoare nutritivă mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grau). Conține 60% carbohidrați, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale și 2,2% lipide.

Efectul benefic al plantei asupra funcției sexuale pare a se datora conținutului mare de proteine și substanțe nutritive vitale. O mare parte din proteine se găseste sub forma de aminoacizi, indispensabili desfășurării mai multor funcții ale organismului, inclusiv celor sexuală și de reproducere.

De asemenea, aminoacizii sunt necesari în sinteza hormonilor și joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală și performanță fizică în timpul actului sexual.

Principalii aminoacizi necesari pentru sinteza hormonilor sunt fenilalanina, tirozina și histidina - toți trei fiind prezenți în Maca în cantitați semnificative. Forever Multi Maca conține, de asemenea, arginină - un alt aminoacid cu rol major în susținerea fertilității bărbaților si potentarii pe ansamblu a beneficiilor produsului..

Forever Multi-Maca combină legendara Maca peruviană cu alte produse vegetale puternice și o serie de compuși selectați cu atenție, rezultând unul dintre cele mai reușite suplimente de acest gen.

Forever Multi Maca pret

Cumpara Forever Multi Maca , produsul care iti aduce vitalitate si potenta cu pret redus chiar de la prima comanda cu 5%. Intra in pagina Cum cumpar si creaza-ti contul de client.

Forever Multi Maca pareri

Calitatea deosebita a produsului Forever Multi Maca a facut ca acesta sa primeasca foarte multe pareri pozitive pe site-ul oficial al companiei. Aveti alaturat una din ele:

Antonela T.

Cumparator verificat

21 feb. 2021

Grija pentru femeia din mine

Calitate ⭐⭐⭐⭐⭐

Cand am cunoscut acest supliment ma apropiam de instalarea menopauzei. Am inceput sa-l consum si simt ca am oprit timpul peste corpul meu. Am o stare de energie, pofta de viata, imi simt feminitatea pusa in valoare... am inca multe multe bucurii de trait. Il recomand tuturor femeilor care vor sa se simta iubite si fericite

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Multi Maca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.