Home » Produse Forever » Pachet de detoxifiere Clean 9 Vanilie

Pachet de detoxifiere Clean 9 Vanilie

615.09 lei

Beneficii Clean 9 Vanilie

Clean 9 te ajuta sa incepi eliminarea toxinelor, sa te simti mai usor si mai plin de energie.

 

Cod Produs: 547 Categorie:

Descriere

Clean 9 - pachetul de detoxifiere nr.1 în lume

Clean 9 este acel program, așa cum îi este și numele, care te ajută să îți cureți organismul de toxine. El face o detoxifiere puternică  a organismului pe o perioada de 9 zile și te pregătește optim să începi gestionarea permanentă a greutății tale.

Clean 9 te va ajuta intr-un mod pozitiv aspectul corporal prin reducerea vizibilă a greutății și o crestere puternică a stării de bine pe măsură ce detoxifierea avansează zi cu zi. Nutrienții pe care îi consumi în această perioadă se vor absorbi mai optim iar tu te vei simți mai puternic și mai usor.

Cu acest pachet dai startul schimbărilor pozitive din viața ta, vei schimba obiceiurile nocive pe care le ai de mult timp cu noi obiceiuri pozitive pentru viața și organismul tau. Vei învăța să îți controlezi foamea , îți vei selecta singur alimentele benefice și devii adeptul unui stil de viață sănătos. Vei obține rezultate spectaculoase împreună cu programe de exerciții fizice , începând de la cele mai simple până la cele complexe care te vor ajuta să depui masă musculară. Toate acestea te vor face să te simți mai bine și să arăți mai bine.

Foloseste acest pachet de câte ori ai nevoie dar îți recomandăm să continui programul cu următoarele trei pachete de slăbire F15 ( incepător, intermediar și avansat) pentru a scăpa definitiv de kilogramele în plus.

Este unul din cele mai cautate produse ale companiei Forever Living.

Tags : detoxifiere

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet de detoxifiere Clean 9 Vanilie”