Home » Produse Forever » FAB X (Forever Active Boost X)

FAB X (Forever Active Boost X)

14.89 lei

    Beneficii Forever Active Boost X

• Zero calorii
• Zero carbohidrați
• Fără zahăr
• Bogat în vitamine B
• Îmbunătățit cu aminoacizi și electroliți
• Fără gluten

Cod Produs: 440 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Primește lovitura de care ai nevoie pentru a te alimenta și a lua ziua la capăt cu FAB X Forever Active Boost! Această băutură delicioasă este încărcată de uimitoarea natură de stimulatoare energetice precum extractul de semințe de guarana, vitamine B esențiale și gel stabilizat de aloe vera.

FAB X Forever Active Boost începe să funcționeze rapid datorită unui amestec de guarană și vitamine B. Guarana este o sursă naturală de cafeină nativă în Amazon și oferă energie rapidă. Vitaminele B joacă un rol important în metabolismul energetic și funcția cognitivă, ajutându-te să rămâi ager și alert.

Dacă alte băuturi energizante te fac să te prăbușești, vei iubi energia de lungă durată a FAB X Forever Active Boost. Folosim amestecul nostru, ADX7, de ierburi adaptogene pentru a promova nivelul energetic susținut.

Ce gust are? Pur și simplu excepțional. Aroma este strălucitoare, cu nuanțe delicioase de fruct și este fără zahăr și carbohidrați! Este îmbunătățit cu aminoacizi și electroliți pentru a vă menține atât energizat, cât și reîmprospătat. Adăugarea de gel stabilizat de aloe vera completează aromele minunate, promovând în același timp sănătatea digestivă și absorbția de nutrienți.

Indiferent dacă încercați să vă energizați antrenamentul sau să vă oferiți un impuls suplimentar în timpul unei zile lungi la birou, FAB X Forever Active Boost vă va oferi minții și corpului tipul potrivit de combustibil. Combustibilul naturii.