Home » Produse Forever » LITE ULTRA VANILLA

LITE ULTRA VANILLA

130.08 lei

Beneficii Lite Ultra Vanilla

  • Contribuie la creșterea masei musculare
  •  17 grame de proteine ​​per porție
  •  Marea sursă de vitamine și nutriție
  •  Complementează stilul de viață cu conținut scăzut de carbohidrați
  •  Vegetarian
  •  Fără gluten
Cod Produs: 470 Categorie:

Descriere

Forever Lite Ultra - amestec ce furnizează vitamine, minerale și aminoacizi.

Proteina este elementul de bază al fiecărei celule din corpul tău. O dietă bogată în proteine ​​poate juca un rol important în pierderea în greutate, ajutându-vă să controlați poftele și să construiți mușchi. Pentru a construi și menține mușchii, corpul tău are nevoie de aminoacizi care pot fi obținuți numai din proteine.

Forever Lite Ultra Vanilla este un mod delicios, versatil și ușor de a-ți alimenta corpul cu 17 grame de proteine ​​provenite din surse vegetariene fără zahăr, grăsimi sau carbohidrați. Este o gustare hrănitoare, cu o aromă decadentă de ciocolată naturală, care se amestecă cu lapte sau cu substitutul tău preferat care nu este lactat. Îți va plăcea modul în care te simți când faci din Forever Lite Ultra o parte din rutina ta de gestionare a greutății și exercițiilor fizice!

Două porții de Forever Lite Ultra făcute cu lapte degresat oferă 100% din valoarea dvs. zilnică recomandată de vitamine și minerale. Acest amestec delicios de shake oferă 18 aminoacizi importanți, incluzând aminoacizi esențiali, neesențiali și cu catenă ramificată.

Am adăugat fibre prebiotice pentru un alt strat de protecție împotriva poftelor nedorite și Aminotein pentru a ajuta la prevenirea balonării pe care le pot provoca alte băuturi proteice.

Faceți Forever Lite Ultra Vanilla cu Aminotein parte din rutina dvs. de gestionare a greutății. De asemenea, este inclusă ca parte a programelor noastre de control al greutatii  CLEAN 9 și F15 care oferă tot ce ai nevoie pentru a arăta mai bine și pentru a te simți mai bine într-o singură cutie!

Nu uitați, veți obține cele mai bune rezultate atunci când combinați acest shake delicios și puternic cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate. Ridicați un pahar. Iată călătoria ta de succes spre gestionare a greutății!