...

Aloe Blossom Herbal Tea

97.71 lei

Ceai Aloe Forever beneficii

  • Fără calorii
  • Fără cofeină
  • Reconfortant
  • Gust excelent
  • Economic- 1 plic la 1 litru de apă
Cod Produs: 200 Categorie:

Aloe Blossom Herbal Tea , cel mai bun ceai cu Aloe Forever

Aloe Blossom Herbal Tea este biletul tău către o călătorie de relaxare liniștitoare. Bea un ceai cu aloe Forever si relaxează-te, pune-ți picioarele în sus și lasă presiunile zilei sa se estompeze în timp ce te bucuri de aroma picantă a ghimbirului și de scortisoara echilibrată de note fine și dulci de mușețel și coajă de portocală.

Mușețelul este o floare natural delicioasă, care are puterea de a calma și relaxa. Ghimbirul și coaja de portocală completează perfect aroma mușețelului, oferind o complexitate și o aromă răcoritoare, fiind în același timp liniștitoare pentru stomac. Un strop de scorțișoară leagă toate aromele și aromele minunate împreună.

Adaosul de flori de aloe face din acest ceai o experiență cu adevărat excepțională în orice moment al zilei, cu gheață sau turnată fierbinte intr-o cană. Florile de aloe sunt recoltate manual din propriile noastre câmpuri de aloe și adăugate la amestec cu celelalte ingrediente cheie.

Aloe Blossom Herbal Tea este un ceai, ambalat în pliculețe, special formulat pentru a vă ajuta mintea și corpul să se simtă relaxate. Fiecare plic de ceai este ambalat individual pentru a asigura prospețime. De fiecare dată când deschideți o nouă pungă, veți fi întâmpinați de aromele ispititoare picante, florale și dulci, care vă vor ajuta să vă simțiți mai relaxați și mai liniștiți.

Foloseste cu efect verificat acest ceai de slabit Forever

Componentele acestui ceai dau o senzație răcoritoare datorită combinației de scorțișoară, coajă de portocală și cuișoare care conferă în plus o aromă caldă, fructată, alături de ghimbir pentru a asigura o stare de calm. Combinat cu flori de aloe din plantațiile noastre, acest ceai cu efect de slabit cu zero calorii este o completare extraordinară împreună cu unul din programele de gestionare a greutății corporale a companiei Forever pe care îl alegi.

Ceai Aloe Blossom Herbal Tea beneficii

Ceaiul Aloe Bossom Herbal Tea este proaspăt, revigorant și calmant în acelasi timp, nu conține calorii și nici cofeină și îți aduce beneficii sporite atunci cand este folosit în paralel cu unul din programele noastre pentru controlul greutății ( C9 sau F15). Este superconcentrat și vă recomandăm să folosiți 1 plic la 1 litru de apă. Se poate prepara și prin infuzie rece.

Aloe Blossom Herbal Tea pret

Compania Forever Living vă oferă chiar de la prima achiziție de Aloe Blossom Herbal Tea o reducere de 5%. Crează-ți contul de client prin pagina Cum cumpar și poți beneficia de reduceri de preț de până la 30%.

Puncte credit

0.070

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aloe Blossom Herbal Tea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.