...

Forever Aloe Peaches

144.87 lei

Forever Aloe Peaches, reprezintă întreaga putere a gelului de aloe vera combinată cu gustul dulce al piersicilor coapte.
Absolut delicios!
Bogat în vitamina C, dar fără conservanți.
Amestecul de 83,3% gel de aloe vera, nectar de piersici și concentrat de struguri albi dau acestei băuturii nutritive un gust irezistibil de bun.

Forever Aloe Peaches - o bautura sanatoasa, plina de vitamine si minerale

Ce conține Forever Aloe Peaches?

Forever Aloe Peaches conține două ingrediente principale: aloe vera gel și concentrat din pulpă de piersici. Aloe vera este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii și a sistemului digestiv. Conține o multitudine de vitamine, minerale și antioxidanți, precum și enzime care ajută la digestia alimentelor. Piersicile, pe de alta parte, sunt bogate în vitamina C, betacaroten și fibre, precum și alte substanțe nutritive importante pentru sănătate.

Forever Aloe Peaches Beneficii

Forever Aloe Peaches oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, datorită ingredientelor sale naturale și nutritive. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii:

  1. Îmbunătățește digestia: Aloe vera ajută la reglarea sistemului digestiv și poate ajuta la reducerea inflamației și disconfortului abdominal. Piersicile conțin fibre care ajută la curățarea tractului intestinal și prevenirea constipației.
  2. Crește imunitatea: gelul de Aloe vera și piersicile conțin antioxidanți puternici, care ajută la stimularea sistemului imunitar și la prevenirea apariției bolilor.
  3. Hidratează organismul: Forever Aloe Peaches conține o cantitate mare de apă, care ajută la hidratarea corpului și menținerea nivelului optim de hidratare.
  4. Menține sănătatea pielii: Aloe vera ajută la regenerarea și hidratarea pielii, ajutând la prevenirea apariției ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii.
  5. Îmbunătățește sănătatea generală: Beneficiile Forever Aloe Peaches nu se limitează doar la sistemul digestiv și piele. Această băutură poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate, prin aportul de vitamine și minerale esențiale.

Forever Aloe Peaches pret

Cumpără Forever Aloe Peaches în una din variantele de ambalare și primești reducere de preț de 5% chiar la prima ta comandă. Completeză formularul de reducere !

 

Cantitate

1 litru, 3 litri, 12 x 330 ml

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Aloe Peaches”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.