Home ┬╗ Produse Forever ┬╗ Forever Lean

Forever Lean

181.13 lei

Beneficii Forever Lean

  • Contribuie la blocarea absorb╚Ťiei caloriilor din lipide ╚Öi carbohidra╚Ťi.
  • Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrien╚Ťilor ╚Öi la men╚Ťinerea concentra╚Ťiilor normale ale glucozei ├«n sange.
  • Ajut─â la inhibarea temporar─â a absorb╚Ťiei caloriilor din zaharuri.
Cod Produs: 289 Categorie:

Descriere

Forever Lean - capsulele echilibrate din fibre cu crom, benefice reducreerii guta╚Ťii ├«n combina╚Ťie cu o alimenta╚Ťie echilibrat─â ╚Öi activitate fizic─â regulat─â

FOREVER LEAN este ideal pentru sportivii care urmeaz─â un stil de via╚Ť─â activ. Capsulele echilibrate ca formul─â con╚Ťin fibre de ├«nalt─â calitate din pere ╚Öi proteine din fasole, precum ╚Öi oligoelementul important ┬ácrom.

Capsulele compuse din fibre cu crom sunt ideale ├«n combina╚Ťie cu o alimenta╚Ťie echilibrat─â ╚Öi activitate fizic─â regulat─â pentru reducerea┬á kilogramelor ├«n plus. Forever ┬áLean ┬ácon╚Ťine trei ingrediente importante care sus╚Ťin un stil de via╚Ť─â activ.

  1. FIBRE DIN PERE

Prima dintre aceste substan╚Ťe este o fibr─â unic─â ob╚Ťinut─â din Pera Opuntia ficus-indica sau P─ârul negru. . P─ârul negru este r─âsp├óndit ├«n Mexic, Australia ╚Öi Marea Mediteran─â. ├Än sudul Italiei, de exemplu, perele sunt ├«n fiecare bol cu ÔÇőÔÇőfructe ╚Öi sunt extrem de populare ca desert r─âcoritor. Fibrele din pere au proprietatea de a ┬álega foarte bine gr─âsimile ├«mpiedic├ónd astfel absorb╚Ťia lor.

  1. PROTEINE DIN FASOLE

Al doilea ingredient din Forever Lean este o protein─â derivat─â din fasole. Aceast─â fasole de gr─âdin─â ├«╚Öi datoreaz─â numele formei sale caracteristice, care aminte╚Öte de un rinichi. ├Än America Central─â ╚Öi de Sud este unul dintre cele mai importante alimente de baz─â datorit─â con╚Ťinutului ridicat de proteine.

  1. CROMUL

Al treilea ingredient este clorura de crom. Cromul este un oligoelement extrem de important pentru echilibrul zah─ârului. Se g─âse╚Öte ├«n cantit─â╚Ťi mari ├«n midii, nuci braziliene ╚Öi stridii. Foarte multe ┬áalimente au cantita╚Ťi foarte mici de crom, a╚Öa c─â Forever ┬áLean este ┬áo alternativ─â ┬ála ├«ndeman─â pentru a ne suplimenta cantitatea de crom necesar─â func╚Ťion─ârii normale a organismului. Un supliment alimentar cu crom v─â st─â la dispozi╚Ťie aici.