Home » Produse Forever » Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel

44.29 lei

Beneficii Pastă de dinți Forever

  • Albește dantura fără agenți de înalbire
  • Calmează țesuturile bucale moi
  • Nu conține fluoruri
Cod Produs: 028 Categorie:

Descriere

Pasta de dinți Forever Bright - ideală pentru curățare delicată pe bază de complexe enzimatice.

Efectul de curățare și îngrijire al gelului de  aloe vera este folosit și în îngrijirea dentară. Cu cele mai bune rezultate: adăugarea de propolis de albine face din Forever Bright un produs de îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate. Este blând cu gingiile sensibile. Toate acestea si nu in ultimul rand gustul sau racoritor te vor convinge de la prima incercare. Pentru un zâmbet strălucitor și o respirație proaspătă.

Când vine vorba de pasta de dinți, depinde de îngrijirea potrivită: Forever Bright curăță extrem de delicat. Pasta de dinți nu conține agenți de albire și abrazivi și îți întărește gingiile. Pasta de dinți  Forever Bright ,cu aloe vera,   perfectă pentru dintii tăi!

PASTĂ DE DINȚI CU CURĂȚARE DELICATĂ

Spălatul pe dinți face, desigur, parte din ritualul tău zilnic. Mai ales dacă smalțul sau gingiile dumneavoastră sunt sensibile, este importantă îngrijirea adecvată cu o pastă de dinți blândă. Pasta de dinți Forever Bright  este blând cu gingiile, dar are un efect deosebit de intens – o pastă de dinți foarte blândă cu gingiile tale, cu un gust delicios de mentă.

INGREDIENTE SPECIALE ALE PASTEI DE DINȚI

Vă întrebați ce face această pastă de dinți diferită de altele? Cu 36% aloe vera, Forever Bright  curăță extrem de delicat pe baza de complexe enzimatice. De asemenea, pasta de dinți cu enzime nu conține substante de albire și abrazive. Adăugarea de propolis de albine face, de asemenea, pasta de dinți cu aloe ceva cu totul special.

Pasta de dinți poartă sigiliul de calitate a Institului Independent Dermatest

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Bright Toothgel”