Forever Calcium

134.51 lei

Forever Calcium beneficii

  • Formulă cu citrat de calciu combinat cu vitamina D și magneziu
  • Ușor de digerat și absorbit eficient
  • Doza zilnică ( 3tb. / zi) asigură organismului cantitatea de calciu  recomandată în proporție de 100%

Lupta ascunsă cu deficiența de calciu: o problemă globală

Într-o lume unde alimentația sănătoasă și echilibrată ar trebui să fie accesibilă tuturor, deficiența de calciu rămâne o problemă persistentă și îngrijorătoare. Calciul, cea mai răspândită substanță minerală din organism, reprezentând aproximativ 2% din masa corporală, este esențial pentru creșterea și rezistența oaselor și dinților, coagularea sângelui, transmiterea impulsurilor nervoase, funcționarea mușchilor și eliberarea hormonilor. Cu toate acestea, conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea zilnică recomandată de calciu, o statistică alarmantă care reflectă o realitate globală.

Efectele neglijării aportului de calciu

Deficiența de calciu nu este doar o cifră într-un raport; este o criză de sănătate care are consecințe profunde și de lungă durată. În copilărie și adolescență, atunci când se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase, un aport insuficient poate stopa atingerea vârfului de masă osoasă, ceea ce duce la o predispoziție crescută pentru probleme osoase la maturitate. Femeile, în special, se confruntă cu un risc sporit de fragilizare a oaselor, care poate evolua până la afecțiuni cu invaliditate. La adulții tineri, nivelul calciului începe să scadă, un proces care se accelerează cu înaintarea în vârstă, dar mai ales la femei.

Intoleranța la lactoză: un obstacol în asigurarea necesarului de calciu

Problema deficienței de calciu este amplificată de intoleranța la lactoză, o condiție care afectează între 30 și 50 de milioane de americani. Această incapacitate de a digera lactoza din lapte și produse lactate împiedică multe persoane să consume suficiente produse lactate, principala sursă de calciu în dieta tradițională. Pentru aceste persoane, găsirea unei surse alternative de calciu devine nu doar o opțiune, ci o necesitate.

Forever Calcium: soluția inovatoare pentru sănătatea oaselor

În acest peisaj îngrijorător, Forever Calcium se prezintă ca o rază de speranță. Creat de Forever Living, acest produs revoluționar oferă o soluție eficientă și accesibilă pentru a combate deficiența de calciu. Combinând 800 mg de calciu sub formă de citrat de calciu, cu o absorbție superioră, cu vitamina D și magneziu, Forever Calcium maximizează absorbția și utilizarea calciului în organism. Această formulă avansată este proiectată pentru a consolida țesutul osos și a preveni problemele asociate cu deficiența de calciu.

Un pas simplu spre oase puternice

Adoptarea de Forever Calcium în rutina zilnică este un pas simplu și eficient spre îmbunătățirea sănătății oaselor. Cu doar două tablete la micul dejun și două la cină, Forever Calcium face sa fie ușor să atingi doza zilnică recomandată de calciu, fără a te baza exclusiv pe produse lactate. Acest lucru este deosebit de valoros pentru persoanele care suferă de intoleranță la lactoză sau care pur și simplu doresc să diversifice sursele de calciu din dieta lor.

 Un viitor mai sănătos cu Forever Calcium

În lupta împotriva deficienței de calciu și a efectelor sale pe termen lung, Forever Calcium oferă o soluție eficientă și practică. Prin îmbunătățirea sănătății oaselor și promovarea unui stil de viață sănătos, Forever Living contribuie la crearea unui viitor mai sănătos pentru toți. Indiferent de vârstă sau restricții ale dietei, Forever Calcium este alegerea inteligentă pentru oricine dorește să investească în sănătatea oaselor și să trăiască o viață plină de vitalitate și energie.

 Comanda Forever Calcium cu un pret redus de 5% la prima comanda prin crearea contului de client prin pagina Cum cumpar.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Calcium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!