Home » Produse Forever » Forever Calcium

Forever Calcium

128.09 lei

Beneficii Forever Calcium

  • Formulă cu citrat de calciu combinat cu vitamina D și magneziu
  • Ușor de digerat și absorbit eficient
  • Doza zilnică ( 3tb. / zi) asigură organismului cantitatea de calciu  recomandată în proporție de 100%
Cod Produs: 206 Categorie:

Descriere

Forever Calcium - și ai tot necesarul tău de calciu !

Calciul este cea mai răspândită substanță minerala din organism, reprezentănd cca. 2% din masa corporală.

Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găsește în oase și dinți, iar restul în celulele nervoase, sânge, șesuturi și fluide. Calciul este de asemenea esențial pentru coagularea sangelui și transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru mușchi și pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei.

Calciul este cel mai important mineral care ajută la creșterea rezistenței oaselor.

În special copiii și adolescenții au nevoie de un aport corespunzător de calciu în alimentație, deoarece în această perioadă se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase. De aceea, un aport corespunzător de calciu în această perioadă poate preveni problemele osoase de la maturitate, când masa osoasă începe să se reducă.

Aportul suficient de calciu în copilarie este important deoarece vârful de masă osoasă și de conținut de calciu al scheletului este atins în adolescență. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce în unele cazuri la afecțiuni cu invaliditate.

Pune calciu în tinerețe ca să fii linistit și la batrânete !

Nivelul calciului din oase începe să scadă la adulții tineri, iar procesul continuă odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la femei. Dieta cu un conținut adecvat de calciu poate să minimalizeze aceste pierderi. O dietă bogată în calciu determină organismul să ardă mai multe lipide și să reducă stratul de grăsime produs de organism.

Estimările arată că între 30 și 50 de milioane de americani prezintă intoleranță la lactoză.

Aceștia nu pot digera lactoză, o glucidă naturală găsită în lapte și produse lactate, drept pentru care nu consumă suficiente produse lactate pentru a-și acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolerează lactoza sau nu agreează lactatele, suplimentele alimentare cu calciu sunt o alternativă. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolvă ușor în stomac și este absorbit eficient.

Forever Calcium este o formulă cu conținut ridicat de citrat de calciu.

Acesta  furnizează organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, în proportie de 100%. Doza zilnică de Forever Calcium, cu aromă placută de vanilie, conține 800 mg calciu în asociere cu vitamina D și magneziu, doi compuși esențiali pentru a maximiza absorbția calciului. Două tablete la micul dejun și două la cină constituie o cale ușoară și eficientă de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida țesutul osos.