Home » Produse Forever » Smoothing Exfoliator

Smoothing Exfoliator

102.91 lei

Beneficii Smoothing Exfoliator

  • Ameliorează textura pielii și o catifelează
  • Exfoliază în mod delicat, datorită agenților enzimatici, scoțând la iveala un ten mai neted
  • Extractele enzimatice restructurează tenul
Cod Produs: 559 Categorie:

Descriere

Smoothing Exfoliator - cremă exfoliantă cu efect de netezire

Smoothing Exfoliator uniformizează tenul și textura pielii cu ingrediente precum bambus, microsfere din ulei de jojoba, extracte naturale și Aloe vera.

Stiai că în fiecare zi sunt eliminate din corp 30.000 – 40.000 de celule moarte? Chiar și cu o rutină serioasă de curățare, pielea are nevoie de extra ajutor pentru a îndepărta toate impuritatile. Smoothing exfoliator conține agenți delicați de exfoliere, precum microsferele de jojoba și pulberea de bambus din surse sustenabile. Acestea ajută la îndepărtarea blândă a celulelor moarte, fără a zgăria pielea.

Enzime precum bromelaina și papaina, alături de uleiul esențial de lămâie ajută la îndepărtarea mai ușoară a celulelor moarte și conferă un aspect întinerit pielii. Papaina este o sursă bogată de vitamine C, A , E și acid pantotenic, cu rol de hrănire. Iar uleiul esențial de lămâie acționează ca un puternic agent hidratant pentru noile celule cutanate.

Smoothing exfoliator e o cremă exfoliantă bogată în antioxidanți, fiind, astfel, un must-have al rutinei zilnice Forever de îngrijire a pielii.

Este unul din cele mai cautate produse din categoria Ingrijirea pielii a companiei Forever Living.