...

Smoothing Exfoliator

108.03 lei

 Smoothing Exfoliator Beneficii

 • Ameliorează textura pielii și o catifelează
 • Exfoliază în mod delicat, datorită agenților enzimatici, scoțând la iveala un ten mai neted
 • Extractele enzimatice restructurează tenul
Cod Produs: 559 Categorie:

Smoothing Exfoliator - cremă exfoliantă cu ulei jojoba si efect de netezire

Smoothing Exfoliator îndepărtează celulele moarte ale pielii pentru a dezvălui pielea mai strălucitoare și tonusul și textura netede. Exfoliatorul cu efect de  netezire folosește cinci ingrediente puternice și naturale, cum ar fi mărgele de jojoba, care lucrează împreună pentru a oferi o experiență de curățare întineritoare.

Netezește nuanța și textura pielii

 • Netezește nuanța și textura pielii
  • Exfoliază ușor pentru a descoperi pielea moale și mătăsoasă
  • Extractele enzimatice reapar la suprafață pielii
  • Prietenos pentru vegetarieni
  • Prietenos pentru vegan
  • Fără gluten

Pielea veche poate arăta descuamată, obosita. Exfoliatorul potrivit îndepărtează celulele moarte de la suprafață pentru a dezvălui o piele cu aspect mai strălucitor, cu un ton și o textură netedă. Smoothing Exfoliator Forever este suficient de blând pentru a face treabă bună fără a stresa pielea moale și mai nouă de dedesubt.

În loc să folosească substanțe chimice dure sau fragmente ascuțite, exfoliatorul de netezire folosește cinci ingrediente puternice și naturale care lucrează împreună pentru a oferi o experiență de curățare completă și întineritoare.

Mărgelele de jojoba se rotesc ușor peste piele pentru a îndepărta murdăria și resturile , în timp ce pudra de bambus din surse durabile mătură pielea pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Bromelaina, papaina și uleiul esențial de lămâie creează un tonic natural perfect pentru piele. Se știe că bromelaina derivată din ananas ajută la revitalizarea aspectului pielii. Papaina, din papaya, ajută la întinerirea pielii și este o sursă bogată de vitamine C, A, E și acid pantotenic. Smoothing Exfoliator Forever este, de asemenea, infuzat cu antioxidanți precum extractul de suc de struguri pentru a oferi cea mai eficientă și blândă experiență de exfoliere și ulei esențial de lămâie pentru hidratarea instantanee a pielii mai tinere de sub suprafață.

Desigur, această formulă exclusivă are un conținut ridicat de  Aloe vera gel pur din interiorul frunzelor  pentru a netezi și a condiționa pielea. Profită la maximum de rutina ta de îngrijire a pielii cu acest exfoliantbland-  Smoothing Exfoliator.

MOD DE UTILIZARE

Aplicați o cantitate moderată pe degetele umede. Lucrați ușor cu mișcări circulare pe față, evitând zona ochilor. Clătiți bine. Pentru pielea revigorată, utilizați de 2-3 ori pe săptămână.

 

ingrediente cheie Smoothing Exfoliatort

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Smoothing Exfoliator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.