...

Cum sa slabesti corect si sanatos

Cum sa slabesti corect si sanatos este intrebarea care sa pus mai mult ca oricand ├«n ultimii doi ani poate ╚Öi mai mult dec├ót ├«nainte multe persoane se pl├óng de probleme de s─ân─âtate ╚Öi greutate datorate stilului de via╚Ť─â sedentar ╚Öi a lucrului de acas─â.

Semnele problemelor în organism

Cum știi că e cazul să schimbi ceva? Iată o serie de probleme asociate cu greutatea în exces și organismul prea încărcat și epuizat:

-Oboseal─â excesiv─â, epuizare

-Probleme ale tractului intestinal

-Piele iritată, încărcată sau cu probleme

-Alergii

-Semne ale imunit─â╚Ťii slabe, cum sunt infec╚Ťiile repetate

-Ochi umfla╚Ťi

-Aciditate și balonare

-Probleme de concentrare

-Stare emo╚Ťional─â oscilant─â, lipsa motiva╚Ťiei, energiei ╚Öi entuziasmului

-Probleme cu somnul

Toate acestea sunt semne c─â organismul t─âu nu mai func╚Ťioneaz─â corespunz─âtor.

 Detox versus slabire

A oferi corpului t─âu tot e are nevoie pentru a se cur─â╚Ťa, purifica ╚Öi vindeca, este primul pas c─âtre restabilirea echilibrului. Iar mai apoi acest lucru se va reflecta ├«n greutate ╚Öi starea emo╚Ťional─â.

Suntem at├ót de bombarda╚Ťi de informa╚Ťii despre diete ╚Öi planuri alimentare extreme, ├«nc├ót este dificil s─â ╚Ötim care este varianta s─ân─âtoas─â pentru corp.

Mai întâi să clarificăm ce înseamnă dietă și ce înseamnă detoxifiere.

Dieta ├«nseamn─â o serie de restric╚Ťii alimentare sau consumarea anumitor cantit─â╚Ťi sau alimente ├«n scopul de a sl─âbi.

Detoxifiere înseamna consumarea anumitor alimente sau suplimente în scopul de a elimina toxinele de corp.

Dietele sau restric╚Ťiile alimentare uneori nu func╚Ťioneaz─â a╚Öa cum ne-am a╚Ötepta dac─â organismul este prea ├«nc─ârcat cu substan╚Ťe d─âunatoare, de aceea o detoxifiere poate fi alegerea mai eficient─â. Prin detoxifiere corpul se deblocheaz─â, organele sunt purificate pentru a func╚Ťiona optim, iar corpul ajunge mai u╚Öor la o greutate dorit─â.

Slabire și detoxifiere cu Clean 9

Problema cu dietele este c─â majoritatea se bazeaz─â pe restric╚Ťii ale anumitor tipuri de alimente, sau limitarea caloriilor. Toate acestea duc la frustrare ╚Öi fac imposibil─â men╚Ťinerea acestora ╚Öi deci un rezultat durabil.

├Än plus dietele te pot face s─â te simti sl─âbit, energia s─â scad─â iar pielea s─â fie flasc─â ╚Öi lipsit─â de tonus. Multe persoane pierd un num─âr de kilograme ╚Öi arat─â mult mai ├«n v├órst─â decat v├órsta lor real─â. Pentru c─â restric╚Ťiile ├«nseamn─â ╚Öi limitarea nutrien╚Ťilor, iar un corp obosit sau cu kilograme ├«n plus nu va pierde din greutate ├«n mod armonios.

Partea bun─â este ca programul de detoxifiere Clean 9 ├«╚Ťi furnizeaz─â vitaminele ╚Öi mineralele necesare ├«nc├ót corpul s─â se remodeleze armonios ├«n timp ce se detoxific─â. Partea ╚Öi mai bun─â este c─â po╚Ťi s─â s─â ob╚Ťii rezultate notabile doar ├«n nou─â zile:

-├Än urma programului te vei sim╚Ťi mai plin de energie ╚Öi iar corpul t─âu va asimila mai u╚Öor substan╚Ťele nutritive din alimente.

-Organele interne vor func╚Ťiona mai bine iar starea de s─ân─âtate se poate ├«mbun─ât─â╚Ťi considerabil.

-Odata cu depurificarea organelor, vei vedea cum și pielea ta își va schimba aspectul, devenind mai sănătoasa și frumoasă.

ÔÇôProgramul Clean 9 contribuie ╚Öi la s─ân─âtatea digestiv─â, ├«mbun─ât─â╚Ťind tractul intestinal.

-Pe lângă scăderea în centimetri și kilograme, vei putea observa schimbări în calitatea somnului și un sistem imunitar mai puternic.

-Nu în ultimul rând stima ta de sine va crește, odată cu schimbarea imaginii din oglindă.

Acestea sunt doar c├óteva motive pentru care Clean 9 te va ajuta s─â ├«╚Ťi schimbi via╚Ťa definitiv.

Ionel Chirnogea
Ionel Chirnogea
Articole: 19

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
V─â raspundem cu drag, la orice intrebare!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.