Cura de detoxifiere de 9 zile. Simplu şi eficient

Cu toţii ne dorim să ne menţinem sănătoşi, dar şi să încetinim procesul de îmbătrânire, iar una dintre măsurile pe care le putem adopta, este atenţia acordată detoxifierii. Adopând periodic o cură de detoxifiere, asigurăm organismului nostru resursele de care are nevoie pentru a se păstra în echilibru şi pentru a-şi îndeplini  corect funcţiile organice.

cura de detoxifiere cu Clean9

Detoxifierea reprezintă eliminarea şi neutralizarea toxinelor din organism. Toxinele, elementele dăunătoare care au efecte negative asupra organismului, sunt de două tipuri, respectiv toxine interne şi externe. Toxinele interne, denumite endogene, sunt cele care provin din corpul uman,  resturile rezultate în urma metabolizării nutrienţilor.

Toxinele externe, exogene, sunt reprezentate de elementele cu surse externe, asimilate prin inhalare, absorbire sau ingerare. Aici pot fi amintite particulele de praf şi fum, aditivii alimentari, nicotina sau  substanţele din compoziţia medicamentelor.  În ajutorul organismului bombardat de toxine, vin curele de detoxifiere şi gama de produse Forever Living. Rolul esenţial în procesul de detoxifiere  revine ficatului, colonului, rinichilor, pielii şi plămânilor. Aceste produse special concepute în acest sens, vor contribui semnificativ la buna desfăşurare a activităţii acestor organe.

Când este nevoie de cura de detoxifiere a organismului

În mod normal, organismul uman are capacitatea de a elimina elementele nocive, însă în contextul actual în care poluarea, aditivii alimentari şi lipsa mişcării sunt scenariile cel mai des întâlnite, detoxifierea pe cale naturală este deficitară.  Atunci când organismul este confruntă cu o supraîncărcare de elemente nocive, activitatea organică este dezechilibrată şi încep să apară semnalele de alarmă.

Astfel,  o cură de nouă zile  de detoxifiere cu Clean 9, foarte simplu de urmat şi respecat, vă va fi de mare folos atunci când începeţi să vă confruntaţi cu dureri nejustificate şi frecvente de cap, manifestaţi oboseală constantă, chiar şi în prima parte a zilei, suferiţi de balonare, aveţi un tranzit intestinal foarte greoi, vi se umflă mâinile şi picioarele, traversaţi des episoade de răceală sau începeţi să luaţi în greutate necontrolat.

Beneficiile unei cure de detoxifiere

Urmând o cură de detoxifiere, organismului dumneavoastră i se vor oferi toate resursele pentru a se putea reechilibra din punct de vedere organic, rezultatele neîntârziind să apară. Astfel, printre beneficiile unei cure de detoxifiere pot fi amintite redobândirea vitalităţii şi a energiei, întărirea sistemului imunitar, o activitate cerebrală normală, respectiv creşterea capacităţii de concentrare, aspectul plăcut şi luminos al pielii şi  părului, sănătatea unghiilor.

Susţinând detoxifierea prin adoptarea şi urmarea curelor de detoxifiere, vă asiguraţi încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, un aspect care va contribui semnificativ la menţinerea unui aspect plăcut, dar şi la dobândirea unei stări foarte bune de sănătate.

Articol propriu publicat pe http://www.retete-slabit.net

Ionel Chirnogea
Ionel Chirnogea
Articole: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *