Aloe Jojoba Conditioner

138.07 lei

Beneficii Aloe Jojoba Conditioner

  • Balsam cu textură ușoară, pentru toate tipurile de păr
  • Menține părul strălucitor și mătăsos
  • Susține hidratarea părului și a scalpului
  • Menține hidratarea, datorită celor trei uleiuri din formulă
  • Delicat cu scalpul

Aloe Jojoba Conditioner, balsam de păr eficient cu aloe vera și ulei de jojoba

Aloe Jojoba Conditioner este un balsam de păr cu aloe și jojoba care asigură că părul tău va deveni suplu, pieptănabil și în același timp îți hrănește părul și scalpul. Baza lui este gelul nostru special de aloe vera. Formula ușoară conține, de asemenea, ulei de jojoba, ulei de argan și ulei de măceș pentru a păstra umiditatea fără a îngreuna părul. Balsamul Aloe Jojoba Conditioner oferă părului multă umiditate și este complet fără sulfati. Așteptați cu nerăbdare parfumul tropical revigorant de pepene galben, asociat cu o notă dulce.

Vrei întregul pachet de wellness?

Dă-i părului tău și mai multă putere după spălare cu balsamul cu aloe jojoba. Balsamul blând și versatil cu puterea dată de aloe vera gel , este complementul perfect pentru șamponul cu aloe-jojoba și o adevărată experiență de răsfăț. Balsamul bogat hrănește și îngrijește părul și scalpul într-un mod special și, de asemenea, răspunde nevoilor scalpului sensibil. Formula este complet fără sulfați și oferă multă umiditate pentru toate tipurile de păr. Părul devine mai neted, mai moale și mai ușor de pieptănat. Nodurile încâlcite de păr sunt, de asemenea, un lucru din trecut. Balsamul cu aloe jojoba are un parfum tropical și ușor dulce de pepene galben. Așa că poți să îți începi ziua cu o dispoziție bună. Institutul  Dermatest a acordat balsamului sigiliul de aprobare FOARTE BUN. Balsamul este  vegan.

Boost de mulțumire datorat celor trei uleiuri de calitate din compoziție

Balsamul cu aloe-jojoba datorită formulei sale asigură un păr controlabil și ușor de pieptănat. Cu grăsimile sale naturale, uleiul de jojoba îți întărește părul și îi conferă volum. Uleiul de argan, nu degeaba a fost numit aurul lichid al Marocului, el hrănește părul cu vitamina E care are proprietați antioxidante. Uleiul de măceș și vitaminele C, E și B îți mențin părul suplu și moale. Rezultatul este un păr sănătos, cu strălucire și strălucire.

Mod de utilizare:

Nu aplicați doar balsamul cu aloe jojoba pe lungimea părului, ci și masați-l în scalp pentru o experiență perfectă a părului. Apoi lăsați-l să acționeze două până la trei minute. Balsamul se potrivește perfect după ce folosești întai șamponul cu aloe jojoba. Apoi spală bine din nou.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aloe Jojoba Conditioner”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!