Home ┬╗ Produse Forever ┬╗ Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

133.48 lei

Beneficii Aloe MSM Gel

Gel transparent, nu p─âteaz─â
Alinarea durerilor oricând este nevoie
Con╚Ťine gel stabilizat de Aloe vera

Descriere

Aloe MSM Gel , crema antiinflamatoare, calmează durerile în mod eficient.

MSM Gel e ca o echip─â puternic─â: gel de aloe vera ├«n combina╚Ťie cu importantul sulf mineral natural sub form─â de MSM (metil sulfonil metan). Pentru un ╚Ťesut conjunctiv mai bun si bun pentru piele. Combina╚Ťie puternic─â cu ulei de arbore de ceai, rozmarin ╚Öi salcie alb─â completeaz─â ├«n mod optim ingredientele valoroase. Aceasta crema antiinflamatoare , este un produs absolut de top care nu trebuie s─â lipseasc─â din nicio geant─â de sport.

Aloe MSM Gel este un gel neted, cu absorb╚Ťie rapid─â, de ├«nalt─â calitate, cu 40% aloe vera pentru piele, ╚Ťesut conjunctiv, articula╚Ťii, cartilaje ╚Öi oase.

Cu MSM Gel, oferi pielii tale nutrien╚Ťi ╚Öi umiditate supliment─â, ceea ce este o necesitate, mai ales dup─â sport. Ingredientele pe baz─â de plante i╚Ťi relaxeaz─â mu╚Öchii, de asemenea, datorit─â compusului organic special de sulf. Aceast─â crema antiinflamatoare este folosit─â cu bune rezultate┬á ├«n special de sportivi pentru ├«nt─ârirea articula╚Ťiilor ╚Öi a ╚Ťesutului conjunctiv.

ȚESUT CONJUNCTIV PUTERNIC

Gelul pur de aloe vera ╚Öi compusul organic cu sulf mineral v─â ├«nt─âresc ╚Ťesutul conjunctiv. Maseaz─â-te cu aceasta crem─â deosebit─â ╚Öi bucur─â-te de senza╚Ťia de piele neted─â pe care o las─â ├«n urm─â aloe vera pur─â ╚Öi extractele naturale. Nu numai c─â te vei relaxa, dar vei fi ╚Öi r─âspl─âtit cu ╚Ťesut conjunctiv neted.

Recomandat a se folosi impreuna cu: