Home » Produse Forever » R3 Factor Skin Defense

R3 Factor Skin Defense

190.79 lei

Beneficii R3 Factor Skin Defense

  • Contribuie la menținerea sănătații, structurii și colorației pielii
  • Reține apa, Restabilește elasticitatea și Reînnoiește aspectul epidermei
Cod Produs: 069 Categorie:

Descriere

R3 Factor Skin Defense - cremă pentru hidratea și elasticitatea pielii

Contribuie la RETENȚIA apei și menținerea nivelului de hidratare, la RESTABILIREA elasticitatii și la REÎNNOIREA aspectului epidermei. Forever R3 Factor Skin Defense Creme conține gel stabilizat de Aloe vera, colagen solubil, alfa-hidroxi acizi, vitaminele A si E, ingrediente vitale sănătații pielii.

Vitamina E este un puternic antioxidant, iar vitamina A contribuie la menținerea sănătații pielii și ajută la rezolvarea multor probleme cutanate.

Alfa-hidroxi acizii (AHA) provin din surse vegetale, fiind cunoscuți și sub numele de acizi din fructe. Acidul glicolic este extras din trestia de zahăr, acidul citric din citrice, acidul tartric din struguri, acidul malic din mere. Acești acizi au acțiune exfoliantă și elimină celulele moarte de la suprafața pielii prin dizolvarea substanței intercelulare. Celulele moarte acționează ca o barieră ce se opune efectului de hidratare al produselor cosmetice. În consecință, îndepartarea lor va evidenția celule noi, tinere.

Deoarece procesul complet al reînnoirii dermei durează 21-28 zile, același interval de timp va fi necesar pentru evidențierea beneficiilor aduse de R3 Factor.

Cremele pe baza de acizi din fructe sunt considerate, în industria de profil, a fi cele mai importante produse de îngrijire a pielii ale acestor ani. Din combinarea AHA și a gelului stabilizat de Aloe vera a rezultat R3 Factor Skin Defense Creme, prima linie de apărare a epidermei față de efectele îmbătrânirii, pentru un aspect tânăr al pielii.