R3 Factor Skin Defense

200.34 lei

Beneficii R3 Factor Skin Defense

 • Contribuie la menținerea sănătații, structurii și colorației pielii
 • Reține apa, Restabilește elasticitatea și Reînnoiește aspectul epidermei
Cod Produs: 069 Categorie: Etichetă:

R3 Factor Skin Defense - cremă pentru hidratea și elasticitatea pielii

Reține apa, Reface și Reînnoiește , formulă cu alfa hidroxiacizi, vitamine și colagen pentru a reînnoi aspectul pielii. Forever R3 Factor exfoliază, ajută la slăbirea celulelor moarte ale pielii și revitalizează cu o hidratare puternică pentru beneficii finale ca un produs trei în unu.

R3 Factor Aloe vera - Redă strălucirea tinerească a pielii

 • Ajută la menținerea culorii, texturii și a senzației de piele fină
  • Păstrează, restaurează și reînnoiește pielea
  • Fortificat cu ajutorul vitaminelor A și E
  • Prietenos pentru vegetarieni
  • Fără gluten

Colagen solubil, vitamine si Aloe vera gel - ingrediente puternice

Ajutați-vă pielea să-și păstreze umiditatea naturală, să-și restabilească rezistența și să-și reînnoiască aspectul cu R3 Factor Skin Defense Creme – o combinație bogată de gel de Aloe vera stabilizat, colagen solubil și alfa-hidroxiacizi, fortificate cu vitaminele A și E, fiecare vitală pentru piele sanatoasa.

Vitamina E este un antioxidant puternic, în timp ce vitamina A ajută la menținerea pielii sănătoase și este benefică pentru multe afecțiuni ale pielii.

Alfa hidroxiacizii (AHA) provin din surse naturale de plante și sunt numiți și acizi de fructe. Împreună, acești acizi din fructe sunt exfolianți care slăbesc celulele moarte de pe suprafața pielii prin dizolvarea substanțelor naturale asemănătoare adezivului și eliberând celulele moarte ale pielii. Aceste celule creează o barieră în calea cremelor hidratante, astfel încât eliminarea uniformă a celulelor moarte înseamnă că celulele mai proaspete sunt expuse în procesul de reînnoire a pielii.

Pe măsură ce are loc procesul de reînnoire a pielii, veți experimenta beneficiile complete ale R3 Factor în doar 21 de zile.

Cremele cu acid din fructe au fost clasificați ca cei mai importanți agenți de îngrijire a pielii ai deceniului. Combinând AHA cu calmantul aloe vera gel, R3 Factor Skin Defense Creme oferă o primă linie de apărare în combaterea efectelor dure ale timpului pentru a păstra aspectul tineresc al pielii.

MOD DE UTILIZARE

După curățare, aplicați pe față, gât și alte zone unde este necesar. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați atât dimineața, cât și seara. Poate fi urmată de loțiune de fond de ten și/sau machiaj .

 

Ingrediente cheie R3 Factor
Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!