Home » Produse Forever » Sapun lichid cu Aloe vera

Sapun lichid cu Aloe vera

109.33 lei

Beneficii Săpun lichid cu Aloe vera

  • Formulă cremoasă și perlată hrănește pielea pentru a o face să se simtă proaspătă și reînnoită
  • Agenții de curățare din surse naturale formează o spumă blândă
  • Uleiul de argan și jojoba ajută la menținerea hidratării pielii
  • Delicat cu pielea sensibilă
  • Formulă hidratantă
  • Acțiune delicată
  • Flacon-dozator
Cod Produs: 523 Categorie:

Descriere

Săpun lichi cu aloe vera

Săpunul lichid cu Aloe vera curăță în mod natural pielea, fără a o usca. Combinația de 40%  aloe vera gel, ulei de argan, jojoba și alte extracte de plante fac din săpunul lichid un produs perfect pentru întregul corp. După utilizare, pielea se simte curățată, hrănită și întinerită. Un parfum proaspăt de citrice, combinat cu arome de scorțișoară, frunze de cedru și trandafir completează acest săpun cremos.

De asemenea, este ideal pentru  animal tău drag.

Săpunul lichid cu Aloe vera este blând și iti răsfață pielea intr-un mod minunat. Simte-te curat si bine ingrijit din cap pana in picioare.

Săpun cu aloe vera blând pentru toată familia

Combinația de uleiuri naturale, extracte și  aloe vera gel pur, face din SAPUNUL LICHID CU ALOE un produs perfect pentru lumea de astazi. Nu numai că pielea ta va fi perfect curățată, dar se va simți și întinerită și hrănită.

Săpun lichid pentru o igienă optimă

În vremurile actuale, cu toții punem puțin mai mult preț pe igienă. Cu un săpun lichid de calitate poți ajuta pielea pentru o igiena foarte bună. Mai ales acolo unde diferite persoane se spală pe mâini - adică în toalete sau în cabinetele și magazinele medicale - utilizarea săpunului lichid într-un dozator practic este o idee bună. Fără atingere înseamnă că trebuie să atingeți doar pentru scurt timp dozatorul: un plus pentru săpunurile lichide.

SFATUL NOSTRU

Spălați-vă ușor mâinile și corpul. Cea mai bună temperatură este ceea ce ți se pare confortabil. Întindeți SAPUNUL LICHID CU ALOE pe mâinile umede, masați timp de 20 de secunde - nu uitați de degetele mari și dosul mâinilor - și clătiți bine.