Home » Produse Forever » Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

137.96 lei

Beneficii Forever Aloe Berry Nectar

  • Toate proprietatile binefacatoare ale Forever Aloe Vera Gel si gustul dulce-acrisor al merisorului
  • Contine un antioxidant eficient cu efect benefic de protectie cutanata.
  • Este o sursa naturala de vitamina C.
Cod Produs: 734 Categorie: Etichetă:

Descriere

Forever Aloe Berry Nectar, băutura delicioasă cu aloe vera, în combinație cu mere și merișoare, bogată în fibre

Forever Aloe Berry Nectar conține gel de aloe vera stabilizat de 90,7%, asociat cu concentrate de suc natural de fructe pentru susținerea sistemului imunitar și menținerea nivelelor naturale de energie.

Aloe vera are abilități naturale de curățare care ajută tractul digestiv să absoarbă substanțele nutritive din alimentele pe care le consumăm în fluxul sanguin, promovând în același timp creșterea bacteriilor prietenoase. Unicul polizaharid, acemannan și alți nutrienți din aloe ajută la susținerea sistemului imunitar.

O explozie de afine și mere dulci oferă o aromă derivată naturala si un gust deosebit. Sucul de fructe de mere mareste puterea antioxidantă de 20 de ori mai mare decât cea a vitaminei C și are proantocianidine care asigură suplimentarea sănătății urinare în plus față de vitamina C. Fitonutrientul special quercetin al mărului este un alt antioxidant puternic care ajută la obținerea Forever Aloe Berry Nectar® băutură sănătoasă și delicioasă.

Forever Aloe Berry Nectar este procesat aseptic, permițând amestecului să se pastreze fără conservanți adăugaț . Ambalajul Tetra Pak, realizat cu 100% materiale reciclabile, pentru a vă asigura că vă puteți bucura de gustul proaspăt al gelului aloe vera nediluat cu toate acele puternice proprietăți de aloe așa cum este se gaseste in natura.