Home » Produse Forever » Forever Aloe Body Lotion

Forever Aloe Body Lotion

128.61 lei

Beneficii Aloe Body Lotion

  • Promovează hidratarea pielii
  • Promovează pielea moale
  • Susține bariera naturală de hidratare a pielii
  • Promovează pielea sănătoasă, cu aspect tânăr
  • Se absoarbe rapid în piele, lăsând în urmă o senzație mătăsoasă, non-grasă

Descriere

Forever Aloe Body Lotion - Loțiune de corp cu Aloe vera, ulei de argan și ulei de macadamia

Aici, lăsăm cele mai puternice ingrediente ale naturii să lucreze împreună pentru a vă condiționa pielea. Aloe vera, și uleiurile pe bază de plante vă oferă o experiență de catifelare și rehidratare.

Pentru cine este recomandat Forever Aloe Body Lotion ?

Loțiunea de corp cu Aloe este pentru oricine își dorește o piele netedă, rehidratată, în fiecare zi. Loțiunea se absoarbe rapid în piele, fără a se simți lipicioasă sau grasă. Îți oferă: o loțiune rehidratantă, de condiționare a pielii, o senzație netedă și mătăsoasă, ulei de argan și ulei de macadamia, un produs care se absoarbe rapid fără să se simtă gras.

Pentru ca tu să ai o piele proaspătă, tânără

Aceasta este o loțiune care se absoarbe rapid fără a se simți grasă, ideală pentru utilizarea zilnică. Aloe vera este ca un fond de ten datorită proprietăților sale de condiționare, rehidratare dar este o lotiune de corp.

De asemenea, am adăugat hialuronat de sodiu, care formează o barieră protectoare asupra pielii și ajută la reținerea umidității, precum și esteri de jojoba care sporesc fermitatea și elasticitatea pielii. Există, de asemenea, aminoacidul arginina care se gasește în mod natural în piele și ajută la rehidratare și catifelare.

Uleiurile din natură

Loțiunea de corp cu Aloe conține ulei de argan pentru îngrijirea pielii. Uleiul de argan sporește elasticitatea pielii și conține vitamina E, care ajută la catifelarea pielii și la restabilirea strălucirii acesteia. Forever Aloe Body Lotion conține, de asemenea, ulei hidratant de macadamia, precum și acid palmitoleic care se gasește în mod natural în piele și ajută la reținerea umidității. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de acid palmitoleic din pielea noastră scade, acesta fiind unul dintre motivele pentru care pielea noastră devine mai uscată pe măsură ce îmbătrânim. Prin urmare, uleiul de macadamia este deosebit de bun pentru pielea sensibilă și uscată. Uleiul de măceș și uleiul de jojoba condiționează și înmoaie.

Utilizați în fiecare zi Forever Aloe Body Lotion care  este potrivită pentru toate tipurile de piele și are un parfum ușor, floral, care este grozav pentru el sau ea. Când aveți nevoie de o loțiune zilnică care să vă facă pielea moale și catifelată, dar niciodată grasă, folosiți Loțiunea de corp cu Aloe . Aplicați generos, masați ușor până când loțiunea se absoarbe complet și bucurați-vă de rezultatele netede și mătăsoase. Loțiunea de corp Aloe a primit calificativul EXCELENT în testele dermatologice efectuate de Dermatest

Obține Forever Aloe Body Lotion la pret redus prin butonul de reducere

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Aloe Body Lotion”