Forever CardioHealth

166.23 lei

Forever CardioHealth beneficii

  • Special conceput pentru a se dizolva ușor in Forever Aloe Vera Gel
  • Furnizează coenzima Q10, necesară desfașurării funcțiilor de bază la nivel celular
  • Conține extracte botanice, minerale, lecitină și vitamine antioxidante
Cod Produs: 312 Categorie:

Fereste-te de boli cardiovasculare folosind Forever CardioHealth cu coenzima Q10

Sănătatea sistemului cardiovascular și evitarea bolilor cardiovasculare este o preocupare majoră în zilele noastre. Din fericire, există multe moduri prin care poți să îți protejezi inima și sănătatea sistemului vascula. Un stil de viață sănătos și o inimă sănătoasă, este esențial să ai o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate. În plus, poți să alegi să iei un supliment alimentar care să îți îmbunătățească sănătatea cardiovasculară.

Forever CardioHealth cu Coenzima Q10 este un astfel de supliment alimentar. Produsul conține o enzimă produsă și de organismul uman numită coenzima Q10. Această enzimă este vitală pentru funcționarea eficientă a celulelor și este necesară pentru desfășurarea normală a proceselor biochimice din celulele cardiace și vasculare. În timp, nivelul coenzimei Q10 din organism scade, iar acest lucru poate duce la probleme de sănătate cardiovasculară. În plus, nivelurile scăzute de coenzima Q10 sunt mai prezente la o vârstă înaintată, atunci când avem nevoie cel mai mult de această substanță.

Forever CardioHealth cu Coenzima Q10 are o formulă specială care ajută la menținerea unui nivel optim al homocisteinei din sânge. Homocisteina este un aminoacid care poate fi asociat cu problemele de sănătate cardiovasculară. Forever CardioHealth conține vitamine din complexul B, cum ar fi B6, B12 și acidul folic, care au fost demonstrate că reduc nivelurile de homocisteină din sânge. Reducerea nivelurilor de homocisteină poate ajuta la menținerea sănătății inimii și a vaselor sanguine.

În plus, Forever CardioHealth conține o selecție de extracte botanice, cum ar fi extracte din semințe de struguri, turmeric, Boswellia serrata și frunze de măslin. Aceste extracte au fost studiate și s-a demonstrat că sunt benefice pentru sănătatea cardiovasculară.

Formula Forever CardioHealth conține și substanțe minerale importante, precum magneziu și crom, care sunt esențiale pentru sănătatea inimii. De asemenea, produsul conține lecitină, o substanță recunoscută pentru efectul său de "lubrifiere" vasculară și de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii acestora în pereții vaselor sanguine. Vitaminele C și E sunt și ele prezente în produs, ca puternici antioxidanți.

Sugestie de produs folosit impreuna cu Forever Cardio Q10

Pentru a maximiza beneficiile Forever Cardio Health cu Coenzima Q10, poți să îl iei împreună cu Forever Aloe Vera Gel. Gelul de Aloe Vera ajută la potențarea beneficiilor.

.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever CardioHealth”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!